Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Češka (65) odletěla do Pákistánu, aby se provdala za mladíka (23): Stala se z ní muslimka

Češka (65) odletěla do Pákistánu, aby se provdala za mladíka (23): Stala se z ní muslimka.
Češka (65) odletěla do Pákistánu, aby se provdala za mladíka (23): Stala se z ní muslimka.  (Autor: Reprofoto YouTube.Com)
Autor: shp - 
3. února 2021
20:29

O tom, že je věk jenom číslo, svědčí láska české učitelky (65) z České republiky a mladíka Abdullaha, kterému je teprve 23 a žije v Pákistánu. Žena se rok snažila dostat do muslimské země, aby se seznámila se svým vyvoleným, kterého do té doby znala jenom z Facebooku. Nyní se jí to povedlo a skončilo to veselkou!

„Jsi můj život, jsi můj sen, jsi královna mých snů. Moc tě miluji. Umírám bez tebe,“ popsal Abdullah slova, jimiž se ženě dvořil, pro web Daily Pakistan, který o netradičním vztahu mladého Pákistánce a téměř třikrát tak staré Češky informoval. Bývalá učitelka angličtiny a němčiny si život v zemi prozatím pochvaluje, ale zůstat v Pákistánu prý nehodlá.

Žít chtějí v Česku

„Cítím se tu velmi dobře, protože moje nová rodina je pěkná,“ popsala své dojmy žena. S Abdullahem se chtějí usadit v Česku. „Chci žít v Česku, ale stále čekáme na papíry. Jsem tu dva měsíce. Nyní máme lockdown,“ prozradila. Svého vyvoleného prý opravdu miluje.

„Miluji ho, co jiného bych tady dělala?,“ řekla šťastná nevěsta rázně. A jak že se pár seznámil? „Požádal mě o ruku několikrát přes Messenger, říkala jsem mu, že si ho nechci vzít, ale pak jsem sem přijela,“ přiznala Češka, která po příletu do země konvertovala k islámu.

Lidé páru přejí štěstí 

Její story obletěla téměř celý Pákistán. Zástupy gratulantů přejí páru jen to nejlepší. Ne všichni však Abdullahovi jeho lásku věří. „Jsem šťastný, že se stala muslimkou, ale je mi jí líto. Až se usadí v Česku a opustí ji, tak ta paní nebude muslimům věřit,“ okomentoval vztah jeden ze skeptických uživatelů videoportálu youtube.com.

Jak budete mít s láskou v roce 2021 vy? Astroložka vám to prozradí

Video  Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou?  - Martin Mol
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Video se připravuje ...
Další videa