Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gabriel nabízel nechtěného psa za odvoz: V návalu vzteku ho pak zbil tyčí a nechal „dorazit“

Neuvěřitelná krutost. Gabriel nabízel psa za odvoz, pak ho ubil tyčí a nechal zastřelit
 (Autor: Facebook)
Autor: DH - 
17. prosince 2020
20:17

Muže ze slovenské Podunajské Biskupice vyšetřuje policie, protože měl zabít svého psa Doriana. Nejdříve zvíře nabízel na sociálních sítích s nepřímou výhružkou, že ho chce někomu dát, protože „nevlastní střelnou zbraň“. Pak tvrdil, že zvíře přejelo auto nebo že ho zastřelil kamarád myslivec. Nakonec ale kápl božskou...

„Věnuji za odvoz tento nevhodný dáreček k dceřiným narozeninám, protože útulky jsou plné a nevlastním střelnou zbraň,“ napsal na svém facebooku Slovák Gabriel B. Pod příspěvkem se rázem vyrojila vlna nenávistných komentářů, které majitele odsoudily. Podezřelejší ale byla další věc. Později toho dne totiž Gabriel uvedl, že jeho pes zemřel pod koly auta.

Většina lidí ale podivnou historku prokoukla. Gabriel se s nimi dokonce začal pod příspěvkem hádat a ve zlosti vytasil novou, promyšlenější, ale krutější lež. „Dal jsem sousedovi myslivci 20 eur a řekl mu, ať to vyřeší za mě,“ uvedl s tím, že si se svým majetkem přeci může dělat, co chce.

Lidé začali muži na sociálních sítích říkat vrah a někdo z nich ho patrně nahlásil na policii, tak pak začala muže z Bratislavska vyšetřovat kvůli týrání zvířat. Proti Gabrielovi ale neměli prakticky žádné důkazy, neboť psa zpopelnil a jeho popel zakopal na zahradě. Gabriel ovšem nakonec v emotivním příspěvku přiznal, co se nebohému pejskovi stalo.

Muž uvedl, že trpí návaly vzteku a poté, co ho opustila žena, chtěl koupí psa potěšit svoji dceru. Doriana pořídil z útulku a předem věděl, že má problémy s chováním. Časem na psa neměl čas on ani dcera, a tak ho chtěl někomu udat. Uvedl také, že výhružka ze zbraní měla sloužit jako větší motivace pro potencionální zájemce.

Po smršti negativních komentářů pak podle jeho slov muže přepadl nával agrese. Vzal proto kovovou tyč a psa zmlátil do bezvědomí. Následně zavolal kamarádovi, který nebohého Dorianka zastřelil. Na závěr se muž všem omluvil a dodal prosbu, aby si lidé s problémy jako on nekupovali psy.

Hněv internetových diskutérů ale není to nejhorší, co může Gabriela B. potkat, věcí se totiž zabývají policisté. „Informacemi zveřejněnými na sociální síti k tomuto případů  se už zabývá příslušné policejní oddělení,“ informovali policisté na facebooku.

Ramita ( 20. prosince 2020 21:15 )

Covid by měl všechny takové zmetky vyhubit!!!

Ramita ( 20. prosince 2020 20:44 )

Tak tahle lidská bestie si zaslouží, aby ho někdo vzal po hlavě kovovou tyčí a už se z toho nevzpamatoval jo a kamarád by ho mohl dorazit.
Jak se říká: na každou svini se voda vaří!!!

juliska ( 20. prosince 2020 15:24 )

Které lidské zrůdy mohou tohle dělat živým tvorům?
Kde se bere v lidech tolik agresivity, bezcitnosti?

starymlok ( 19. prosince 2020 23:47 )

Vyptlaná lebka a ještě surovec nehrubšího zrna

starymlok ( 19. prosince 2020 23:42 )

Ty musíš být ho-vado.Hlava vypatlaná,zřejmě čern-ější ,než jsme zvyklí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání