Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kuriózní nehoda u Hradce nad Svitavou: Z auta převráceného na střechu mají lidé srandu

Kuriózní nehoda u Hradce nad Svitavou
Kuriózní nehoda u Hradce nad Svitavou  (Autor: Čtenář Blesku)
Autor: jel - 
7. září 2020
21:12

Pozdvižení vzbudila na sociálních sítích fotografie felicie, kterou se řidiči povedlo převrátit na střechu. Nehodu, která se stala v neděli u Hradce nad Svitavou, vyšetřuje policie. Třiadvacetiletý řidič pravděpodobně nezvládl jízdu a narazil do svodidel. Dál už úřadovala fyzika. Jak uvedla policie, navíc se u něho prokázala pozitivní dechová zkouška na alkohol.

Havarované vozidlo se rychle stalo terčem posměchu na sociálních sítích. „Škoda Naopaq,“ vtipkuje Pepa. „Dobře by se měnil výfuk,“ přemítá Radek. Někteří uživatelé automobil dokonce spojili s vozem, který prý využívá jedna z místních autoškol a kterému je podle nich nápadně podobný. „Asi škola smyku,“ napsal Josef. „Simulátor převrácení v ceně,“ přisadil si uživatel Luděk. 

Jiní uživatelé se však zlobí, že řidič mohl někoho svou jízdou ohrozit. „Sebrat řidičák doživotně. Ještěže nikoho nezmrzačil, to asi jel v obci hodně pomalu, když se mu tohle povedlo,“ uvedl Karel.

Blesk se obrátil na policii, aby osvětlila, co se vlastně v obci stalo. „V neděli před sedmou hodinou řidič pravděpodobně nepřizpůsobil jízdu svým schopnostem a vlastnostem vozidla a při jízdě narazil do svodidel, která poškodil. Následně pokračoval v cestě a s vozidlem se převrátil na střechu,“ popsala Blesku pravděpodobný průběh nehody mluvčí policie Dita Holečková. „Po příjezdu policie se třiadvacetiletý řidič podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní,“ doplnila s tím, že jde o předběžné závěry a že přesná příčina nehody je nadále předmětem vyšetřování.

Blesk kontaktoval i zmíněnou autoškolu, ta se však k případu odmítla vyjádřit.

Autokola Boek ( 8. září 2020 00:02 )

Článek smažte, protože jsem vám nedal souhlas se zveřejněním fotky našeho vozidla !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání