Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodiče malé Viktorky nebyli připoutaní, viník nehody z BMW zemřel: Smrt tří lidí bez trestu

Autor: ČTK - 
7. září 2020
12:42

Policie odložila vyšetřování tragické nehody, při které 31. května u Černožic na Královéhradecku zahynuli tři lidé. Nehodu podle vyšetřovatelů zavinil šestadvacetiletý řidič BMW, jenž na místě nehody zemřel. 

Tato tragická nehoda se stala na hlavní silnici první třídy číslo 33. Řidič BMW jel směrem od Jaroměře na Hradec Králové a na přímém úseku s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy a po předjíždění se v protisměru čelně střetl s protijedoucí Škodou Octavia. 

V octavii zahynuli čtyřicetiletý Radek a jeho třicetiletá spolujezdkyně Jana. Malá Viktorka (4) z octavie přežila, záchranáři ji letecky převezli do nemocnice, utrpěla ale vážná zranění. „Ohledáním nehody na místě bylo zjištěno, že kromě dítěte nebyla ani jedna osoba připoutána bezpečnostním pásem," uvedla mluvčí Iva Kormošová. 

Video  Petr se řítil obcí 130 km/h, pak zabil rodiče malé holčičky (4) 
Video se připravuje ...

Policie se nehodou intenzivně zabývala, nakonec kriminalisté došli k závěru, že viník nehody zemřel. „Vyšetřovatel neshledal zavinění jinou osobou než řidičem BMW, který na místě dopravní nehody zemřel. Trestní stíhání je nepřípustné proti tomu, kdo zemřel," uvedla policejní mluvčí.

Petr N. (†26), který nehodu zavinil, jezdil v BMW velice rychle, předjížděl přes plnou čáru a riskoval životy ostatních. Před tragickou nehodou měl předjíždět, poté došlo ke střetu. Z jeho auta vyletěl motor, potom začalo hořet. 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání