Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hasiče u Prahy při práci srazil bezohledný řidič: Od nehody pak ujel

Hasiče při práci srazil bezohledný řidič: Od nehody pak ujel.
Hasiče při práci srazil bezohledný řidič: Od nehody pak ujel.  (Autor: Facebook Hasiči Zdiby)
Autor: jel - 
17. srpna 2020
19:14

Hasiči z obce Zdiby, která leží v okrese Praha-východ, v sobotu na sociálních sítích prosili o pomoc při pátrání. Hledali bezohledného řidiče, který v pátek srazil jednoho z jejich kolegů a z místa nehody ujel. V pondělí uvedli, že se údajný viník našel.

V pátek ve večerních hodinách byl jednotce hasičů z obce Zdiby hlášen poplach. Na dálnici D8 bylo po dešti nutné odčerpat vodu pod mostem, kvůli tomuto úkonu musela být odkloněna doprava. „Při odklánění dopravy byl sražen náš kolega, o kterého si dokonce řidič urazil zrcátko. Od nehody ujel a následně pokračoval v jízdě najetím na dálnici D8 směr Ústí nad Labem,“ uvedli hasiči na sociální síti.

Z celého incidentu si sražený naštěstí odnesl jenom pohmožděniny. Nezodpovědný řidič měl řídit bílé auto značky Mitsubishi, zřejmě kvůli tmě si však svědci incidentu nestačili poznamenat SPZ. 

V pondělí ráno hasiči informovali, že byl viník nalezen a poděkovali všem za spolupráci. Příspěvek sdílelo neuvěřitelných 10 tisíc lidí. Někteří komentující začali pod příspěvkem ihned spekulovat, že měl zřejmě viník důvody k tomu, aby ujel, domnívají se, že měl v sobě drogy nebo alkohol. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání