Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pátrání ukončeno: Terezka se ve videu na facebooku rozloučila se životem, pak zmizela...

Pátrání ukončeno: Terezka se ve videu na facebooku rozloučila se životem, pak zmizela...
Pátrání ukončeno: Terezka se ve videu na facebooku rozloučila se životem, pak zmizela...  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
18. listopadu 2020
19:11
Autor: rc - 
18. listopadu 2020
15:36

Liberecká policie pátrala po Tereze D.! Osmnáctiletá dívka měla na svém profilu na sociální síti Facebook publikovat jedenáctiminutové video, v němž se loučí se životem. Pak náhle zmizela. Její blízcí se báli nejhoršího. Dívka již v minulosti měla být pohřešována. Policisté před sedmou večerní ukončili pátrání.

Na policisty se ve středu dopoledne obrátila dívka, která je upozornila na video, jež měla na sociální síti Facebook publikovat její kamarádka Tereza D. Osmnáctiletá dívka se v něm měla loučit se životem. Strážníci po dívce začali okamžitě intenzivně pátrat. Dívka měla podle informací zpravodajského webu Liberecká drbna ve videu říkat: „Tohle je pro vás všechny, co tady budete muset zůstat.“

„Policisté nemohou vyloučit to, že by si mohla skutečně sáhnout na život. Dívka byla již v minulosti dvakrát pohřešovaná, naposledy v červnu 2020,“ uvedla v databázi pohřešovaných osob policie. 

Před sedmou hodinou policie vydala aktualizaci pátrání. Pohřešovaná dívka byla vypátrání v katastru obce Bedřichov," uvedla mluvčí Dagmar Sochorová.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

PPP150W ( 19. listopadu 2020 06:34 )

Nenanapadlo vás, co tady odsuzujete a "radíte" jak ji mají, či měli vychovávat, že ta dívka může být duševně nemocná a že spíš, než výchovu dle vašich hloupých rad by potřebovala odborné vyšetření a psychiatrickou pomoc? Ale to vy, kteří si tady hloupými a nenávistnými komentáři žehlíte svoje vlastní pochroumané ego, ostatně také. Snad krom nika70.

illenne ( 18. listopadu 2020 18:56 )

Neváží si života a možností jaké mají, nechápou možná starost rodičů a blízkých. Nechápou, kolik námahy a peněz stojí pátraní. Přitom může policie být na místě, kde je nějaký problém. Kdy už přijdou k rozumu, je to nezodpovědnost, absence úcty k životu a nedostatek pokory .

nika70 ( 18. listopadu 2020 16:43 )

Slečna by měla vyhledat psychiatrickou pomoc. Ty statusy, co má na FB, jsou hodně depresivní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání