Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Smrtelná hromadná nehoda na dálnici u Lukavce: Zahynula seniorka (†72), která vjela do protisměru

Aktualizováno -
18. listopadu 2020
12:54
Autor: yks, ČTK - 
18. listopadu 2020
08:59

Lidský život si vyžádala nehoda, k níž došlo ve středu ráno na dálnici D8 u Lukavce na Litoměřicku. Po srážce dvou dodávek a dvou osobních aut tam zemřela seniorka. 

Nehoda se stala zhruba v 08:20 na 44,6 kilometru na trase Bílinka - Praha poblíž čerpací stanice. „Jedna osoba na místě zemřela, další byla sanitkou transportována do ústeckého traumacentra k vyloučení vážných zranění. Dvě osoby byly po ošetření ponechány na místě," řekl mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

„Dvě jednotky vyjely k dopravní nehodě pěti aut (tří osobních a dvou dodávek) na dálnici D8 u Lukavce. Při nehodě jeden člověk zemřel a jeden byl zraněn. Zdravotnická záchranná služba odvezla zraněného do nemocnice. Dálnice ve směru na Prahu je po dobu zásahu uzavřena,“ uvedli ústečtí hasiči na twitteru. (Podle pozdějšího vyjádření policie se jednalo o nehodu 4 vozidel, dvou osobních vozů a dvou dodávek, pozn. red.)

Na místě musely zasahovat všechny jednotky záchranného systému. Jak Blesku sdělila policejní mluvčí Markéta Johnová, obětí neštěstí se stala, 72letá řidička. „Podle předběžných zjištění vjela do protisměru, kde došlo k nehodě. Při srážce utrpěla vážná zranění, neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla,“ uvedla rovněž Johnová.

Video  Nehoda  - Blesk/David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání