Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Erik zavraždil matku šesti dětí: Přátele pak donutil, aby ji zakopali! Dostal 20 let

Autor: VaB - 
12. listopadu 2020
21:26

Erik, který zavraždil matku svých šesti dětí, si odsedí dvacet let ve vězení s tím nejpřísnějším dohledem. Do vězení ho poslal Specializovaný trestní soud v Pezinku na Slovensku. Vraždu spáchal ze žárlivosti.

Případ jen pro otrlé! Erik Kora ze žárlivosti zavraždil Natašu, matku svých šesti dětí. Následně vydíral i své blízké, aby mu tělo mladé ženy pomohli zakopat. Vražda, podle soudu zvlášť závažná, byla spáchána 3. března tohoto roku.

Případ začala vyšetřovat i Národní kriminální agentura (NAKA). Policisté si pro Erika došli 29. dubna během akce „Kamiben“. Svou manželku Natašu měl podle kriminalistů nejprve násilím natlačit do auta, odvézt ji k obci Richtava a tam ji zabít nožem na lesní cestě.

Tělo pak naložil zpět do auta, rozbil ženě telefon a poté jí podřízl krk! Za vším měla stát žárlivost. O vraždě se den před vraždou Erik svěřil i Patrikovi K., zjistil totiž, že ho Nataša podváděla. Nakonec pod hrozbou násilí donutil známou Ivanu N. zakopat tělo v keřích u obce Hrčeľ.

Oběma vyhrožoval, že když ho prozradí, dopadnou jako Nataša. Policie tělo nalezla na základě své operativní činnosti a výslechů svědků.

Specializovaný trestní soud v Pezinku nakonec vrahovi Erikovi uložil dvacetiletý trest odnětí svobody ve vězení s maximálním stupněm střežení, informoval web Čas.sk. Po dohodě s prokurátorem pak nařídil i tříletý dohled a nakonec bude muset rodině pozůstalé uhradit škodu ve výši 770 tisíc korun.

Proti trestu za zvlášť závažný zločin vraždy a zločin vydírání se odsouzený nemohl odvolat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání