Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Pohřešuje se matka s osmiměsíční dcerkou: Doprovází je muž, na kterého je vypsaný zatykač!

Pohřešuje se matka s osmiměsíčním dítětem. Podle policie je doprovází muž, na kterého je vypsaný zatykač.
 (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
30. října 2020
12:37

Policie vyhlásila pátrání po šestadvacetileté Magdaleně Kaňovské z Halenkovic na Zlínsku a její osmiměsíční dceři. Žena s dítětem odešla tento týden bez vysvětlení z domova.

Pohřešovaná si s sebou nevzala základní osobní věci pro dceru a podle názoru rodiny není schopná se o ni sama postarat. Její mobilní telefon je nedostupný, sdělila dnes ČTK policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

„Žena s dítětem se zřejmě pohybuje na Kroměřížsku ve společnosti pětatřicetiletého muže, po kterém policisté také pátrají z důvodu příkazu k zatčení vydaného Okresním soudem ve Vsetíně," uvedla mluvčí. Hledaným mužem je Jiří Miller.

Pohřešovaná žena je podle policie vysoká asi 162 centimetrů, hubené postavy, má modré oči, středně dlouhé rovné hnědé vlasy a viditelný předkus. „Mohla by mít na sobě červenou bundu, modrou mikinu s červeným logem Adidas na hrudníku, černé legíny a tenisky. S sebou měla stříbrný batůžek. Miminko bylo zabalené v dece smetanové barvy," uvedla Kozumplíková.

Policie se s žádostí o pomoc při pátrání obrátila na veřejnost. Pokud někdo ženu s dítětem viděl nebo ví, kde se nachází, má kontaktovat linku tísňového volání 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání