Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladého influencera zastřelila policie: Zavraždili mi syna, je si jistý otec

Autor: ran - 
20. srpna 2020
17:09

Mladého německého influencera třemi ranami zastřelila nizozemská policie. Stalo se to při jeho návštěvě Amsterdamu, kde byl na oslavě svých narozenin. Nikdo neví, jak k tomu došlo, rodina si ale myslí, že policisté pochybili a jejich syna obyčejně zavraždili.  

Zajel si jen na oslavu svých narozenin do Amsterdamu, hlavního města Nizozemí. Ale nikdy už se odtamtud nevrátil. Německého influencera Sammyho Bakera – vlastím jménem Samuela Seewalda (23) – trefila třikrát nizozemská policie. Zprávu o jeho smrti přinesla místní rozhlasová stanice AT5.

Baker měl na sociálních sítích přes 170 tisíc fanoušků, věnoval se také modelingu a kulturistice. Střelami ze služební zbraně mladík zemřel dva dny poté, co byl svojí rodinou od úterý 11. srpna nahlášen jako pohřešovaný. Policie hlášení o tom, že se s ním rodina nemůže spojit, dostala ve středu.

Těsně před nešťastnou událostí podle dostupných informací prý Baker policistům vyhrožoval, že si vezme život, a pak v šarvátce s nimi měl vytáhnout nůž a bodnout policistu do ochranné vesty. Následovala střelba, po níž mladík zahynul.      

Ačkoli se události vyšetřují, influencerův otec má už teď celkem jasno. „Já si myslím tohle: amsterdamská police mého syna zavraždila. Budeme za Samuela bojovat až do konce,“ uvedl v emocionálním prohlášení otec na svém internetovém profilu. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání