Excentrický Chorvat, který letos oslavil 50. narozeniny, si v roce 2017 prožil peklo. Když se probudil po prodělané plastice nosu, v klíně mu vyrostl stan, který tři měsíce nepolevil. Ze začátku vinil doktory a reakci na anestetika. Další operace silnou a životu ohrožující erekci zvrátila, pravý důvod bolestivého ztopoření byl však stále neznámý. Až jednoho dne při vyklízení skříně našel pravého viníka – suplement, kterým se před operací ládoval, aby mu narostly svaly.

Od toho okamžiku věděl, co je jeho životním posláním – naučit potenciální oběti priapismu, tedy dlouhotrvající a neustupující erekce, aby si důsledně četly příbalové letáky veškerých doplňků stravy. Jako u všeho i zde platí - dobrý sluha, ale zlý pán. 

Díky medializaci případu se z plastikami posedlého manekýna začala stávat internetová celebrita. Ciganovic si zřídil účet na internetové stránce, kde si zákazníci mohou předplatit exkluzivní, povětšinou pornografický obsah svých idolů, a svůj osobní instagramový profil začal postupně měnit na panoptikum odhalených břišáků, zadnic a rozmazaných přirození.

VIDEO:Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video
Video se připravuje ...

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková? Bára Horáková, Aleš Brunclík

Ciganovic, jenž netají svou homosexualitu, se svými fanoušky sdílí každý zajímavý okamžik svého rozjuchaného života a nebojí se zajít i do těch nejintimnějších detailů. Například krátce po zavedení přísných koronavirových omezení ve Spojených státech byl pozván na párty. A ne tak ledajakou.

„Předchozí noc mě můj ,kamarád' z Grindru (seznamovací aplikace pro gaye – pozn. red.) pozval na akci a přísahal, že bude do 100 lidí. Vůbec poprvé jsem měl jasno, co si na sebe vezmu,“ napsal ke snímku v ochranném obleku. Tomu však chyběla zadní část. Vzhledem k tématu „grindrového“ večírku si Neven vybral správně. Podobných odvážných snímků má Chorvat plný instagram, a zjistíte-li jeho umělecké jméno, za malý obnos peněz vám toho ukáže mnohem víc.

Kvíz pro muže: Jak jste na tom s testosteronem?

VIDEO: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu.

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu. Blesk TV

Fotogalerie
48 fotografií