Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Z modelky (23) vražedkyní? 14 kulek pro expřítele, pak šokující reakce

Autor: jel - 
12. března 2020
12:10

Úspěšná instagramová modelka Karina Vanessa Corbalánová (23) je nyní před soudem za chladnokrevnou vraždu svého bývalého přítele Alejandra Sancheze (†28). Corbanová muže zastřelila během hádky před domem na Floridě, údajně do něj vpálila čtrnáct ran!

Karina má na svém instagramovém účtu více než jedenáct tisíc sledujících, na více jak stovce příspěvků dívka pózuje na nejrůznějších místech světa, evidentně hodně cestovala a podle videí umístěných na profilu nepohrdla alkoholem a užívala si nejrůznější večírky. Na mnoha fotkách je pouze v plavkách a na žádné z fotek není její bývalý přítel! Fotky s Alejandrem se objevují pouze na jejím facebookovém profilu, poslední je však z roku 2016.

Podle sousedky již v době vraždy nebyli Sanchez a Corbalánová spolu a o víkendu před Sanchezovým domem došlo k hádce, která skončila tragicky. Matka oběti, Aymee Sanchez, si údajně v první chvíli neuvědomila, že je její syn mrtvý a volala na něj „Probuď se, Alexi, probuď se," a poté začala křičet na Corbalánovou, že jejího syna zavraždila. 

Alejandro byl na místě mrtvý. Přivolaní policisté našli Karinu, jak sedí na parkovišti. Byla zadržena a skončila před soudem. Tam dostala prostor také Aymee, která nyní vybírá peníze na synův pohřeb pomocí stránky GoFoundMe a soudu sdělila, že Corbalánová: „Vzala život mému synovi, chladnokrevně ho zavraždila, zaslouží si za to zaplatit!"

salto ( 12. března 2020 16:23 )

To je těžký - on do ní nešel taky kulkama?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání