Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Otčím měl zneužívat a zavraždit chlapečka (†2): Matka narkomanka ho neochránila

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jel - 
15. července 2020
14:05

Policie byla v sobotu v německém Querfurtu přivolána ke smrti teprve dvouletého chlapečka Tima. Matka dítěte totiž zalarmovala lékaře s tím, že má její syn zdravotní potíže. Doktor mu už však nedokázal pomoci! Kriminalisté měli podezření, že hoch nezemřel přirozenou smrtí. Pitva, která proběhla ještě týž den, tyto obavy bohužel potvrdila.

Chlapcova matka Ufa F. (36) a její partner Dennis K. (30) byli podle německých médií v době, kdy k nim dorazila policie, pod vlivem alkoholu. Matka je údajně drogově závislá na pervitinu. „Jen občas se objevila s chlapcem venku. Naposledy jsem je venku viděla loni v říjnu. Chlapce jsem jen slyšela běhat po bytě. Naposledy v pátek večer,“ řekla pro Bild k případu sousedka téhle rodiny z pekla Diana Kroliková.

Již na místě se přivolaní strážci zákona domnívali, že smrt chlapečka by mohla být způsobena cizím zaviněním. Nařízená pitva, která proběhla ještě ten den, jejich chmurnou předtuchu potvrdila. Hned následujícího dne byly vydány zatýkací rozkazy a dvojice, která se měla o dítě starat, byla v neděli vzata do vazby.

Podle státního žalobce Klause Wiechmanna byl třicetiletý muž zadržen pro podezření ze sexuálního násilí na chlapci a matka kvůli špatnému zacházení s dítětem, které měla v péči. Dennis K. by údajně mohl být obviněn i z vraždy! Podle německých médií se totiž zdá, že se chlapce potřeboval zbavit, aby nevyšlo najevo jeho předchozí zvrhlé jednání.

Lubomír Babáček ( 15. července 2020 15:08 )

Tato nezodpovědná pakáž by neměla nikdy mít děti. Nejlépe by bylo takové závisláky utratit a ne je léčit a když už, tak za svý.

marlen52 ( 15. července 2020 15:01 )

pokud znovu nebude obnoven trest smrti tak takovýchto případů bude jen přibývat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání