Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Oběšený muž ve Zlíně: Údajně jde o nebezpečného slovenského mafiána

Aktualizováno -
7. srpna 2020
15:55
Autor: ČTK, sč, jel - 
6. srpna 2020
19:49

Zlínská policie se zabývá případem oběšeného muže, který byl nalezen v bytě nad tamní oblíbenou restaurací. Policie případ vyšetřuje a nevylučuje, že mohlo jít o vraždu. Podle informací topky.sk je oběšený muž hledaný mafián, Martin Mikulec, který patřil k slovenskému gangu Takáčovců.

Ve středu večer byl v bytě nad restaurací Přístav ve Zlíně-Příluku nalezen mrtvý muž. Údajně mu bylo 43 let. Byl oběšen. „Existuje podezření, že byl spáchán trestný čin. Vše nyní policie prověřuje. Byla nařízena soudní pitva. Více informací zatím nelze sdělit,“ uvedla pro Blesk mluvčí policie Lenka Javorková. Podle Deníku je mrtvým mužem zřejmě Slovák.

Kriminalisté se věcí zabývají od středečního večera, podle Javorkové zjišťují, zda se na smrti muže podílel někdo jiný. „Musí se provést pitva, znalecké zkoumání, posudky. V tomto případě jsou kolegové teprve na začátku,“ uvedla mluvčí. „I když případ prověřujeme jako vraždu, nemůžeme zatím potvrdit, že se o ni skutečně jedná,“ doplnila.

Podle informací topky.cz by oběšeným mužem měl být člen slovenského mafiánského gangu Takáčovců, který se policii podařilo rozbít letos v květnu. Dva členové však dosud unikali spravedlnosti, šlo o Martina Mikulece a Juraje Almášiho. Mikulec stál v čele gangu, který působil na území Bratislavy už od 90. let a údajně měl peníze z nelegálních čiností odvádět přímo mafiánskému bossovi Kudličkovi. Z peněz se pak podpláceli policisté i soudci. Oběšeným má být právě Mikulec.

„S restaurací Přístav to nemá nic společného, jednalo se o samostatný byt a opravdu to nebyl náš zaměstnanec,“ uvedla pro TN.cz pracovnice podniku.

 

offline ( 7. srpna 2020 17:08 )

S restaurací Přístav to nemá nic společného, jednalo se o samostatný byt a opravdu to nebyl náš zaměstnanec a ani ta částka nesouhlasí )

ahojky ( 6. srpna 2020 22:16 )

Tak jak to je? Byl v restauraci, nebo v bytě nad ní? Máte v tom trošku bordel, Pleskové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání