Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Osobní auto srazilo na Zlínsku seniorku na kole: Žena (†72) zemřela

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
2. července 2020
13:38

Osobní automobil srazil ve čtvrtek ráno na Zlínsku seniorku, která jela na jízdním kole. Dvaasedmdesátiletá žena na místě zemřela. O neštěstí informovala policejní mluvčí Monika Kozumplíková. Příčiny tragické nehody vyšetřuje policie.

Neštěstí se stalo po 09:00 mezi zlínskou místní částí Lužkovice a Hvozdnou. „Žena vyjela z vedlejší pozemní komunikace a vjela na hlavní silnici, kde se střetla s projíždějícím osobním vozidlem, které mířilo ze Zlína do Hvozdné. I přes veškerou snahu záchranářů žena na místě podlehla svým zraněním," uvedla mluvčí.

Dechová zkouška u padesátiletého řidiče vozidla značky Ford byla podle ní negativní. „Míra zavinění jednotlivých účastníků a veškeré další okolnosti dopravní nehody zůstávají v šetření dopravních policistů a kriminalistů," doplnila Kozumplíková.

Podle dostupných informací je cyklistka desátou letošní obětí dopravních nehod na silnicích ve Zlínském kraji, z toho první na Zlínsku. Za celý loňský rok si dopravní nehody v regionu vyžádaly životy 19 lidí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání