Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující svědectví o deviantovi Christianovi B. Co prý udělal se ztracenou Maddie?

Autor: shp - 
22. června 2020
19:09

Jméno usvědčeného německého pedofila, násilníka a zloděje Christiana B. (43) se v posledních týdnech neustále skloňuje v souvislosti s případem zmizení Maddie. O zvráceném muži nyní promluvil jeho dobrý kamarád a bývalý spoluvězeň Michael Tatschl. Podle něj úchyl britskou dívku skutečně unesl.

O Christianovi B. promluvil Michael Tatschl, který s ním žil v jeho zchátralém domku poblíž portugalského letoviska Praia da Luz, odkud Maddie zmizela v roce 2007 krátce před svými čtvrtými narozeninami. Tatschl si myslí, že jeho kamarád-kriminálník, se kterým strávil také osm měsíců ve vězení kvůli krádeži 320 litrů benzinu, dívenku unesl a prodal ji gangu pedofilů.

Jak Christian B., tak Tatschl byli propuštěni v listopadu 2006 – tedy pět měsíců před zmizením dívenky. Druhý jmenovaný pojal podezření o děsivých aktivitách svého kamaráda po zhlédnutí osmidílného dokumentu Netflixu o Maddie. V jedné epizodě turistka popsala, jak se muž, na něhož sedí popis podezřelého Němce, choval divně u jejího dítěte. Tatschl byl pak policisty v Rakousku vyslýchán 14 hodin.

Určitě je schopný unést dítě

Detektivové jasně promluvili hned na začátku. Řekli, že vyšetřují Maddie McCannovou a Christiana B., a já jim řekl, že vím, proč tam jsou. Byl jsem přesvědčen, že to byl on. Vím, že to udělal. Žil jsem s ním celou dobu. Byl to můj nejlepší kamarád a byl jednoznačně úchyl, schopný unést dítě kvůli sexuálnímu vzrušení nebo penězům,“ prohlásil Tatschl podle Daily Mailu.

Dodal také, že byl Christian B. podivín, který neustále mlel o svých zločinech i o těch, které chce teprve spáchat. Byl posedlý penězi a chtěl mít milion eur. K tomu mu šla zlodějina. „Ukradl spoustu peněz, cenností a také pasů. Ve skutečnosti stovky pasů, spoustu rolexek a dalších cenných hodinek,“ vysvětlil Tatschl. Ten u něj také našel video, jak znásilňuje starší ženu.

Christian B. je nemocný

Tak jsem poznal, že je nemocný. Řekl jsem o tom policii. Christian byl vždy na dark webu. Nevím přesně, co tam dělal, ale podezřívám ho z drog a pornografie,“ uzavřel Tatschl s tím, že Christian B. chodil často na party, kde prodával drogy. Dodal také, že věděl, že je úchyl, ale nejdřív si nemyslel, že je pedofil. Němec odsouzený na sexuální zločiny a prodej drog odmítá, že by byl do únosu Maddie jakkoliv zapojen.

brano34 ( 22. června 2020 21:11 )

Madeleine zemřela v apartmánu, nebyla unesena. Portugalská policie má všechny důkazy k odsouzení rodičů.
Madeleine má na svědomí Gerhard a Kate McCann. Svědky smrtelné nehody jsou jejich dvojčata, která byla taky předávkována léky na spaní, ale v apartmánu přežila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání