Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Známou akrobatku na pláži zadrželi policisté: Vadily jim její tanga!

Autor: ran - 
6. srpna 2020
12:30

Zadržet někoho za to, že šel na veřejnou mořskou pláž v bikinách? Právě to se stalo jedné mladé ženě, když na ni kvůli jejím plavkám neznámá návštěvnice zavolala policii. Pro pobavení celé pláže žena skončila v poutech. Propuštěna byla až po několika desítkách minut. Video ze zákroku se objevilo na sociálních sítích.   

Akrobatka Sam Pandaová trávila víkend na písku u moře v americké Jižní Karolíně, ostatně tak jako i v jiné dny. Podle webu Metro si údajně na její úbor stěžovala jiná žena na pláži. „Nějaká ženská na mě zavolal policii kvůli bikinám. Rozhodla se, že právě moje bikiny ji urážejí,“ řekla sama zadržená.

Bikiny mimo zákon?

„Co je nezákonného na tom, když je někdo na pláži v bikinách? V jakém zákoně je tohle stanovené?“ ptá se policistů muž třímající kameru, která celý incident zaznamenala. „Nosím je tu prakticky každý den,“ podotýká zpola pobaveně, zpola šokovaně sama zatýkaná Sam.

Policista odpovídá, že jim daný paragraf ukáže u auta. K tomu „podezřelá“, kameraman, další kamarádka a samozřejmě policisté ihned také zamíří. Text, který muž zákona přečte, se ale předmětné situace netýká. Daný zákon hovoří o tom, že je nezákonné pohybovat se na veřejnosti nahý.

Video  Sam Pandaové nasadili pouta přímo na pláži. Co měla provést? Měla na sobě bikiny s tangy.  - Facebook/Sam Panda
Video se připravuje ...

Želízka? Nikoli, maximálně pokuta

Po chvíli musejí i policisté uznat, že se toto právní ustanovení dívek v tangách netýká. Navíc je „nudismus“ trestán jakožto přestupek pouze blokovou pokutou, nikoli vězením. Proto otočí a tvrdí, že Sam nebyla zadržena kvůli plavkám, ale kvůli svému chování. Po delší debatě, při níž žena poklidně stojí u policejního vozu již bez pout, je ale nakonec bez jakéhokoli obvinění propuštěna.

Pravdou sice je, že návštěvnický řád pláže, na níž k incidentu došlo, nošení tang na pláži nepovoluje, porušení těchto pravidel však nemůže řešit policie, a už vůbec ne nasazením želízek. Na sociálních sítích si Sam následně postěžovala. Nikoli na policii, nýbrž na ženu, která ji na ni zavolala.

„Způsobila jste, že se ani ne na 50kilovou ženu policie agresivně vrhla, použila hmaty a chvaty a nevybíravě jí nasadila pouta. Dovolila jste, aby tato žena byla veřejně zostuzena. V neposlední řadě jste předvedla své dceři, že její tělo je něco, za co se bude muset jednou stydět a za co jí mohou muži i ublížit. Jenom kvůli tomu, jak na její tělo nahlížejí ostatní lidé,“ napsala na svém profilu.

bestteckaie ( 6. srpna 2020 13:36 )

Už jen to, že je pokérovaná jak vrahoun, budí pohoršení. A pokud měla tanga mimo stydký pysk, tak ji měli na 5hodin zavřít.

gabreta ( 6. srpna 2020 13:07 )

„Nějaká ženská na mě zavolal polici kvůli bikinám. Rozhodla se, že právě moje bikiny ji urážejí,“
To je jasný! Stěžovala si "Američanka" zabalená v burkinách!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání