Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tragédie v Prostějově: Mladou floristku Lucii (†24) našli doma mrtvou i s přítelem (†23)

Autor: Kateřina Baranová - 
2. srpna 2020
05:00

Naše srdce jsou zlomená, naše oči plné slz. Ze ztráty Lucie G. (†24) se stále nemohou vzpamatovat její kolegové z květinářství. Policisté ji minulý týden v bytě našli mrtvou i s přítelem (†23) poté, co nepřišla do práce.

S milovanou kolegyní Lucií se loučí celé květinářství Mrs. Caroline v Držovicích. „Pracovala s námi přes dva roky. Vždy byla příjemná a dobře naladěná nejen k zákazníkům, ale také ke svým kolegyním. Práci se věnovala na sto procent, vymýšlela nové a nové nápady, její šikovné ruce neměly problém cokoliv uvázat nebo vyrobit,“ vzpomínají kolegové, podle nichž měla Lucie čistou duši a dobré srdce. 

K nim se přidávají i zákazníci, na které byla Lucie vždy milá a laskavá. „Vždy nás vítala s úsměvem a vždy jsme se rádi vraceli zpět. Báječná osobnost,zlaté srdíčko. Budeš nám strašně chybět,“ uvedli mimo jiné na profilu.

Pořád mi to nedochází

Vzkaz do nebe poslala skrz příspěvek na facebooku i kamarádka Drahuš H.: „Lucinko, odešla jsi mi ze života tak nečekaně a tak hrozně mi chybíš. Pořád mi nedochází, že už nikdy spolu nepůjdeme do kina, nebudeme se už spolu smát a vyprávět si zážitky ze života. Byla jsi tak úžasný člověk a kamarádka, nikdy na tebe nezapomenu,“ napsala.

Jak se to mohlo stát?

K tragédii došlo minulý týden v noci z pátku na sobotu v paneláku v Prostějově. Protože mladá žena nedorazila do práce a nebyla k zastižení, její matka nechala byt otevřít. Policisté uvnitř našli dvě těla bez známek života. Mladý pár sousedé neznali. „Vůbec jsme nevěděli, že tu někdo takový bydlí. Neslyšeli jsme ani tu střelbu,“ řekla sousedka bydlící pod místem činu.

Policie případ nejspíš odloží

Proč ke střelbě došlo, nejspíš zůstane záhadou. Zjistit více se snaží kriminalisté. „Případ nadále vyšetřujeme, nejpravděpodobnější verzí je však vražda a sebevražda, okolnosti se ale musí prověřit. Na místě byla nalezena zbraň, kterou muž legálně držel. Pokud by se tato verze prokázala, byl by případ odložen z důvodu úmrtí viníka,“ potvrdil Blesku policejní mluvčí Libor Hejtman.

Amrasha ( 2. srpna 2020 22:55 )

Přesně. U našich milých, přátelských čokoládových spoluobčanů diskuse nejsou otevřeny NIKDY. Pak kdo je diskriminován, že?
😠 😠 😠

franta-mlaticka. ( 2. srpna 2020 19:25 )

Vrahem je ten, kdo měl po smrti v ruce zbraň.

kralovna-vsech-mori ( 2. srpna 2020 17:37 )

Považuji tuhle diskusi za diskriminační. Kdyby to byli cikáni, tak diskuse otevřená není.

mak ( 2. srpna 2020 13:43 )

Proc bude případ odlozen z duvodu úmrtí vinika?
Pokud to je,jak píšou, tak případ bude vyresenne? 🙄

amej ( 2. srpna 2020 13:16 )

To je strašné. Člověk to piplá od malička a pak se to zamiluje do psychotika nebo psychopata a nic nenaděláme. Strašné a rodiny je mi moc líto....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání