Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Záhadná smrt pohřešované Lucie (†35): Drsný vzkaz rodiny na parte!

Autor: VaB - 
4. srpna 2020
05:01

Třídenní pátrání skončilo tragicky, mladou maminku Lucii J. (†35) našli v Rovensku pod Troskami mrtvou! Na její smrti se mohl podle policie a rodiny podílet někdo jiný. Příbuzní zveřejnili Luciino parte s mrazivou větou. „Zemřela násilnou smrtí,“ píše se na smutečním oznámení...

Lucie se 24. července ztratila v Rovensku pod Troskami. Do pátrání po mamince dvou dětí se zapojila policie, hasiči i dobrovolníci. Z Prahy byl dokonce povolán i vrtulník Letecké služby PČR, který je vybaven termovizí. 

I přes vynaložené úsilí se tři dny ženu nedařilo vypátrat, v pondělí 27. července se její tělo našlo v katastru Rovenska. Žena ale zřejmě, podle policie, nezemřela náhodou! „Lékař přivolaný na místo nálezu bohužel konstatoval smrt, přičemž ke zjištění příčin policisté nařídili provést soudní pitvu. Ta potvrdila, že žena měla na těle zranění, která by mohla nasvědčovat účasti jiné osoby,“ popsal policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Kriminalisté proto na místě ihned provedli řadu neodkladných úkonů a nařídili i vyhotovení znaleckých zkoumání. „Ve věci nyní probíhá prověřování pro podezření z násilného trestného činu,“ pokračoval mluvčí. 

Někdo mi zabil sestru, oznámil bratr

Zpráva o tom, že by se na smrti mladé Lucie mohl podílet jiný člověk, zasáhla celou rodinu. „Kamarádi, někdo mi zabil sestru. Kdybyste měli nějaké informace z té sobotní akce v Rovensku, tak budu rád za info. Díky za pomoc i za včerejší sdílení a opatrujte se,“ napsal na facebook její bratr Jiří.

O několik dní později vystavil i parte. „Zemřela násilnou smrtí ve věku 35 let,“ stojí na parte. S Lucií se rozloučí ve čtvrtek v Jablonci nad Nisou. Po mladé mamince zůstaly dvě děti. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání