Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dva mrtví mladíci po noční jízdě na traktoru: Místní lidé popsali okamžiky zkázy

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: HZS Zlínského kraje)
Autor: sč - 
24. května 2020
20:34

Z tragédie se vzpamatovávají v Lidečku na Vsetínsku. V lese v sobotu havaroval traktor s pěti muži (23-31 let). Dva z nich na místě skonali. Okolo neštěstí je řada otazníků.

Jedním z těch, kteří odešli do nebe, je řidič stroje. Neštěstí se odehrálo v nepřístupném terénu v lese nad známými Čertovými skalami. „Zetor se před čtvrtou hodinou ráno zřítil z velkého srázu a zastavil se o strom. Dva muži zranění nepřežili, tři jsou v nemocnici. Dva ve vážném stavu,“ sdělila mluvčí policie Lenka Javorková.

Místní se včera za všechny čtyři svobodné muže přišli pomodlit do kostela. „Vyzval jsem je, abychom se sešli k modlitbě a podpořili nešťastné rodiny,“ řekl farář Petr Martinka. Policie stále prověřuje, odkud muži jeli.

„Je to hrůza. Nevíme nic. Ani kdo tam všechno byl. Jen to, že šofér tam zemřel. Snad si lesem zkracovali cestu. Mluví se i o tom, že se jeli jen projet. Brzy ráno nás probudil vrtulník. Byly to manévry. Hasiči, záchranky,“ přiblížil místní senior František (71).

cestovatel2 ( 25. května 2020 15:19 )

Má pravdu předseda!!! Článek je o ho.ně. Slibující titulek a informace - nula!!! Zřejmě je autor placený od počtu otevření článku. AUTORE TO NENÍ NOVINŘINA!!! JSI TRAPNÝ!!

radar666 ( 25. května 2020 09:01 )

Bla,bla bla !Typický Blesk,bombastický titulek,obsah článku prázdný ! Prý místní popsali okamžiky hrůzy,přičemž v článku nic takového nenajdete ! Jestli tím autor myslel to vyjádření o vrtulníku a manévrech,pak je chudý na duchu a neměl by o sobě říkat že je novinář .Není novinář,je to lhář ,který se jako hyena přiživuje na cizím neštěstí !Ostatně,to dělá 90 % pisálků české mediální žumpy !

soorry ( 25. května 2020 08:47 )

Vysoko v kopcích jsou postavené domy, chaty, tak mohli být tam. Než pěšky domů, potmě, tak jeli traktorem, nahoru i dolů. Jinak to tam nejde. Nebo v noci číhali na medvěda.

horaIysa ( 25. května 2020 00:19 )

Mně by zase zajímalo, kolik jsi vychodil tříd, než tě vyhodili ze školy.

Amant ( 24. května 2020 23:26 )

No, jistě, nalití jak zoci! Akorát by mě zajímalo, odkud jeli, když je vše po zavirane? Buď byly za k.urvama nebo nebo nějaká zlodějna. Jinak nikdo normální nejede v noci přes les Traktorem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání