Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Upadlé závaží vymrštilo traktor ze silnice: Zdemoloval kus domu a pergolu!

Autor: rc - 
22. července 2020
21:19

Policie ve středu dopoledne zasahovala ve městě Dolní Dobrouč na Orlickoústecku. Traktoru se uvolnilo z přední části závaží a vymrštilo ho mimo silnici! Stroj narazil do rodinného domu, jehož část poničil, zřítil se na níže položený pozemek a zdemoloval pergolu!

Obrovská rána se ve středu dopoledne ozvala obcí Dolní Dobrouč na Orlickoústecku. Kolem deváté hodiny ráno tam došlo k havárii traktoru. „Jak uvedl řidič traktoru, zřejmě se mu uvolnilo závaží z přední části traktoru a ten byl pak vlivem naloženého vleku vymrštěn mimo komunikaci,“ uvedla v prohlášení policejní mluvčí Pardubického kraje Markéta Janovská.

Traktor narazil do rodinného domu. Došlo k poničení střechy domu a části zdi. Navíc stroj zdemoloval pergolu u dalšího domu! „U jednoho domu byla poškozena střecha a zeď, dále traktor spadl na zahradu pod úroveň silnice a dalšímu domu zdemoloval pergolu,“ dodala mluvčí. Na místo vyrazila policie, která provedla dechovou zkoušku u řidiče. Ta vyšla negativně. Na místě museli rovněž zasahovat hasiči, mimo jiné sanovali únik nafty.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání