Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hádky, rvačky a kaluže zvratků: V dovolenkovém ráji po karanténě vzali útokem hospody!

Autor: rc - 
24. května 2020
13:00

V bitevní pole se proměnila španělská Málaga. Obyvatelé, kteří byli několik týdnů uzavření v karanténě, vzali po uvolnění restrikcí útokem tamní hlavní třídu Paseo de Pedregalejo, kterou lemují bary a hospody. Na místě musela zasahovat policie. V nemocnici zůstal ležet Brit, který byl při bitce pobodán.

Španělsko se stalo ohniskem nákazy koronaviru. Země ležící na Pyrenejském poloostrově dlouhé týdny bojovala s pandemií. Nejpostiženějším městem bylo hlavní město Madrid, kde to ještě takřka před pár dny vypadalo jako za války. Z nejhoršího se však země, která je vyhledávaná turisty kvůli nádherným památkám a nekonečným plážím, dostala a tamní úřady se dokonce rozhodly, že uvolní omezení.

Z karantény se dostali obyvatelé malebného města Málaga, které leží na pobřeží Costa del Sol (doslova Slunečné pobřeží). Lidé byli „na suchu“ několik týdnů, a tak se po propuštění z karantény rozhodli zajít na skleničku. Paseo de Pedregalejo, která je pokládána za nejrušnější třídu města, jelikož se na ní nachází desítky barů a hospod, se změnila v chaotické místo. Strážci zákona, kteří měli poslední týdny napilno kvůli koronaviru, si tak po restrikcích moc neodpočinuli. Podle informací britského deníku The Sun zasahovali u vážných potyček. Ulice se změnila doslova v bitevní pole. Podnapilí lidé házeli židlemi a popelnicemi a prali se mezi sebou. 

To všechno se odehrálo pouze osmačtyřicet hodin poté, co se vláda rozhodla uvolnit koronavirová opatření. Policisté podle informací britského deníku Daily Mail rozháněli dvě skupiny, které popíjely na terase restaurací a dostaly se do slovní přestřelky. Naštěstí nikdo z účastníků nepotřeboval lékařskou péči. Svědci vypověděli, že viděli několik lidí, kteří zvraceli a močili na ulici. Podle The Sun strážci zákona rozháněli nejméně tři potyčky. Nicméně, k nejzávažnějšímu incidentu došlo u města Marbella. Do bitky se tam dostalo šest Britů a jeden z nich skončil s vážnými zraněními v nemocnici. Potyčka se zvrtla v krvavou řež a muž byl při ní ošklivě pobodán do břicha. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

nazor ( 25. května 2020 10:40 )

Para Bystrozraky - ya sabemos algo...

alter012 ( 25. května 2020 04:54 )

Netreba ani španielský , ani anglický ! Oni sa už povinne učia po "našom " !

alter012 ( 25. května 2020 04:52 )

Vy nemáte dobre platenú prácu ? A prečo ? Nehladáte si , ale čakáte kedy sama príde ? Tak to sa načakáte !

alter012 ( 25. května 2020 04:50 )

A už si sa postavil na prvé miesto v rade ? Aby si nezmeškal ......

nazor ( 24. května 2020 15:19 )

Do Španělska jezdíme každý rok a nemyslím si, že je tam hůř než v Africe. Ale je pravda, že v Kongu jsme ještě nebyli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa