Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozčtvrtila svoji starou matku, hlavu odnesla a pak ji líbala před rodinným známým!

Autor: ran - 
10. března 2020
22:44

Hrůzný zločin před pár dny otřásl Velkou Británií. Odessa Tammy Careyová (36) v severoanglickém Ashingtonu umlátila svoji 73letou matku Odessu, její tělo rozpárala nožem a nůžkami, vyňala mrtvé mozek a nechala ho v koupelně. Její uříznutou hlavu pak nosila po sousedství. U známých ji dokonce políbila na čelo!

Po dokonání šíleného činu dcera matčino tělo nechala rozřezané na posteli a mozek u vany. Podle pitevní zprávy starou paní ubila palicí, když odpočívala v posteli.

Státní zástupce popsal pro server Daily Mail hororový pohled na místě činu: „Ležela na posteli, tělu chyběla hlava, otevřené břicho odhalovalo vnitřnosti. V koupelně se našla zakrvácená plastová krabice se zbytky mozkové tkáně.“ 

Vražedkyni bez trvalé adresy policie našla ukrytou v podkrovní místnosti v jiném domě, vzdáleném několik kilometrů od domova. Matčinu hlavu měla zabalenou v ručníku, vloženou ještě do povlečení od polštáře a uloženou v igelitové nákupní tašce.  

„Den před tím, než se na brutální vraždu přišlo, zašla mladá Careyová za svým známým s hlavou v tašce. Teprve tam si utřela do ubrousků krev z dlaní a rukou. Pak vyndala matčinu hlavu z tašky, sňala jednotlivé vrstvy, v nichž byla zabalena, a dala jí pusu na čelo. Pak hlavu opět zbalila,“ popsal vyšetřovatel počínání Odessy Careyové v příbytku známého. 

Muž však vraždu nenahlásil. Místo toho odešel do hospody a mezi řečí někomu řekl, co viděl. Teprve příští den byla přivolána policie, která tak mohla začít jednat.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání