Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Feťačka ze slavného dokumentu se oběsila: Dojemná slova zdrcené mámy!

Autor: rc - 
2. března 2020
05:00

Nocovala ve stanu na hřbitově a bojovala s drogovou závislostí. Život Paige Greenawayové se změnil až ve chvíli, kdy byla oslovena televizí BBC, aby promluvila o svém životě na ulici v dokumentu Love and Drugs on the Street (Láska a drogy na ulici). Po jeho natočení začala nový život. Ovšem ten netrval dlouho. Začátkem února ji našli oběšenou v jejím bytě! O tragicky zesnulé třiadvacetileté ženě se rozhodla promluvit její máma. 

V roce 2017 se Paige Greenawayová objevila v dokumentu BBC Love and Drugs on the Street (Láska a drogy na ulici), v němž otevřeně promluvila o bezdomovectví a drogové závislosti. Právě účast v dokumentu jí pomohla dostat se z nejhoršího a myslet na lepší budoucnost.

Chtěla do armády

„Je mi jednadvacet. Mám celý život před sebou. Nechci už být víc součástí této komunity. Chci jít a poznat opravdový svět,“ řekla tehdy a skutečně změnila svůj život. Znovu navázala kontakt se svou rodinou, začala pracovat a chtěla se přihlásit do školy. Dokonce uvažovala podle informací britského deníku Daily Mirror, že se přidá k armádě!

Ovšem její štěstí trvalo pouhé tři roky. Paige byla nalezena začátkem února ve svém bytě ve městě Brighton oběšená. Třiadvacetiletá žena se dlouho neozývala svým kamarádům, kteří upozornili policii, která ji šla zkontrolovat. V bytě však již našli Paige bez známek života. Z její smrti jsou v šoku její blízcí. Její máma, která s ní mluvila naposledy čtrnáct dní před tragédií, pro zmiňovaný britský deník uvedla, že Paige byla pozitivní a těšila se na budoucnost. Dokonce spolu plánovaly podnikat.

Máma: Je to obrovský šok

„Je to obrovský šok pro nás všechny. Paige se opravdu sebrala a začala bojovat. Byla tak nadšená z toho, co ji čeká a co se dál stane, plánovala se nastěhovat zpátky domů. Ovšem stále sváděla nekonečnou bitvu se svými niternými démony. Nemůžeme uvěřit, že zemřela,“ řekla maminka Edell a zároveň zavzpomínala na bezesné noci, kdy hledala svou dceru na ulicích. 

„Jezdila jsem dva roky po ulicích, spala na ulicích s Paige a prosila ji, aby přišla domů. Bylo to zhruba od jejích osmnácti let,“ zavzpomínala na těžké časy Edell, matka čtyř dětí. „Vždy dohlížejte na svou rodinu, dokonce i když to nechtějí. A nikoho nesuďte,“ dodala zoufalá Edell pro deník Birmingham Mail.

Kamarádka: Doufám, že našla klid

„Byla moje nejlepší kamarádka, pracovala tak tvrdě, aby se dostala pryč z ulice a byla lepší. Tolik špatných věcí, které se jí staly na ulici. Všechno, co chtěla, byl domov,“ uvedla její kamarádka Nicola Bradyová. „Tato dívka byla příliš mladá, aby nás opustila, ale doufám, že si našla klid,“ uvedl Jim Deans, který pomáhá lidem bez domova.

Paige byla v pubertě, když utekla ze svého domova a začala žít na ulici. Tehdy trpěla psychickými problémy a měla špatné vztahy se svou mámou. „Zhoršovalo se to a nakonec se to vymklo kontrole. Dala se dohromady se špatnými lidmi a nakonec skončila na ulici. Dva roky jsem projížděla ulicemi, spala na ulicích s Paige a prosila ji, aby šla domů,“ uvedla její máma Edell pro britský deník Daily Mirror.

Bezesné noci 

Dodala pak, že strávila mnoho bezesných nocí ve strachu o svou dceru. „Vím, jak jsem skončila v této situaci. Bylo to kvůli tomu, že se zhoršily mé psychické problémy a způsob, jakým jsem se hádala se svou mámou,“ řekla Paige pro BBC důvod, proč skončila na ulici. 

Odhlasit_se ( 2. března 2020 19:09 )

H..OVADA
ZKUR..VYSYNY
MR..DKY
ČURÁ..KY
KU..NDY
PÍ..ČI
SRA..ČKY
KUR..VY
Vymr..danej cenzore

Odhlasit_se ( 2. března 2020 19:06 )

Vidim ty *** fetacky denne v Praze TO JE ODPORNY HNUS!

jity ( 2. března 2020 10:04 )

Tak ty sterilní jehly jsou jim zřejmě dávány, aby neznášeli trypla a všechno možné. Mohou tím obtěžovat i ostatní lidi, kteří s tím nemají nic společného.

bilakonvalinka ( 2. března 2020 09:10 )

Nejsem nějak schopna tyto lidi litovat a omlouvat, ani alkoholiky, je to jejich volba, jejich preference, jejich slabost. Oni ani nechtějí , aby jim okolí pomáhalo. Jsou velmi sobečtí,zahleděni jen do sebe, trápí své rodiny. Ale nemělo by se fetákum vše usnadnovat (sterilní jehly ...) nemají pak ani strach s tím začít!!

verka1 ( 2. března 2020 08:39 )

Co čekat feťačka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání