Po natáčení se Julian rozhodl požádal soud o výhradní péči pro svého syna Matyáše. Musel se ale kvůli tomu setkat s jeho matkou, se kterou dřív holdoval drogám. „Bylo to nepříjemné, nechtěl jsem ji tahat po soudech, tak jsme udělali dohodu, že bude platit nějaké výživné. Na to ale nechtěla přistoupit, dělala kraviny, nadávala, křičela,“ svěřil se televizi Nova Julian, který pro sebe a syna koupil dům v katastrofálním stavu, kde netekla ani teplá voda.

„Měla dva měsíce na to, aby si dala nějak do kupy bydlení a šla se léčit. Taky měla poslat alimenty, ale neozvala se. Vím, že žije s jedním mým bývalým kamarádem. V pátek si měla brát malého, vyzvednout si ho u dědy. V sobotu volala, že se staví v neděli. Nestavila se. Přitom bydlí jen asi 400 metrů od něj a nebyla schopná se na něj přijít podívat, koupit mu čokoládu nebo ho obejmout,“ dodal otec samoživitel s tím, že se u soudu vymluvila na to, že ho nevídá kvůli sobě, aby se netrápila.

Alimenty na dítě ze strany matky jsou pro Juliana nezbytné. „Teď mám tři tisíce na měsíc, z toho musím vyžít. Nepřišly mi totiž ani peníze za nemocenskou. Ta finanční situace je skutečně špatná,“ posteskl si. Nebýt drog, mohl si žít jako v pohádce.

Julian totiž pochází z dobře situované rodiny, se kterou se ale po otcově smrti nestýká. Zdědil po mamince dům i byt, o ten ale přišel. Naletěl lichvářům kvůli 20 tisícům a jeho naivita ho stála byt v hodnotě milion a půl korun.

VIDEO – Mise nový domov: Svěření do péče komplikuje matka syna!

VIDEO – Mise nový domov: Boj o svěření dítěte do vlastní péče!

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Boj o svěření dítěte do vlastní péče! TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií