Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Feťačka Katka z dokumentu Třeštíkové: Hroutí se jí imunitní systém

Autor: shp - 
11. července 2018
11:57

Je na tom špatně. Feťačka Katka (41), která se stala nechvalně proslulou po odvysílání dnes už kultovního dokumentu Heleny Třeštíkové, bojuje stále nejenom s drogovou závislostí, ale zároveň s neustále se zhoršujícím zdravím. Prozradil to její kamarád, který s ní je v kontaktu.

Jsme zase na Invalidovně, potkáváme se tam. Když jsem s ní mluvil naposled, tak mi říkala, že na tom zdravotně není dobře. Že má problém s imunitním systémem, což je způsobené dlouhodobým užíváním drog. Dceru prý taky neviděla už hodně dlouho,“ řekl webu kamarád Katky, která bojuje s heroinovou závislostí, ale občas si dá i pervitin.

Katka dochází denně pro dávky metadonu (náhražka heroinu) do centra pro závislé na pražskou Bulovku. „Přes zimu se nic nezměnilo. Ani to, že si občas dá pervitin. Prostě my narkomani to tak máme. Cesta ven je těžká, mnohdy nemožná. Ale Katka na tom byla hodně dlouho, takže to může skončit tak, že jí zdraví úplně selže,“ dodal člověk z drogové komunity kolem Katky.

Zimu strávila v dílně a tvrdila, že je čistá. „Mám tam pokoj a je tam teplo,“ řekla před více jak půlrokem. Přesto se přiznala k občasnému užití pervitinu, který již nejspíš její drogami poznamenaný mozek přestal považovat za omamné látky. Snad je ještě čas a zdevastovaný organismus Katky neselže nadobro. Stav jejího imunitního systému nevěští nic dobrého.

GEMBLR GEMBLR: to ( 24. října 2018 16:01 )

Klidně chcípni fetačko to hle sis zavinila sama a nikdo tě k tomu nenutil!!!! lidi k terý jsou nemocní maj cukrovku a td.... si musí léky paltit sami a vi je dostávate od státu zadarmo...nasra..bych vám spíš vás vyhnat do fetácké kolonie aby jste se tam sami mezi sebou umlátili.... A ještě si hraje te na mrzáky že se nestidite smažky vygumovaný

agfor ( 24. října 2018 13:51 )

Když si někdo ničí zdraví úmyslně je tady lékařská pomoc hned. Když někdo onemocní, ne vlastní vinou, tak na něj stát zvysoka se ...

spania ( 24. října 2018 11:10 )

Hlavně,že včera se psalo,že se uvažuje o tom,dát jí její dceru do péče.Chudák holčička,ta by dopadla!To,že Katka stále žije,považuju skoro za zázrak,někdo jiný na jejím místě by už tady dávno nebyl.Takže skutečnost,že se jí hroutí imunitní systém mě vůbec nepřekvapuje.

Monikay ( 14. července 2018 13:16 )

Na Katce by bez urážky mohli doktoři zkoumat, co přesně dělají drogy a život na ulici s člověkem. Je neuvěřitelné kolik huntování organismus vydrží. Aneb jak si zkazit celý život....

klimap ( 12. července 2018 02:47 )

Mě se líbí jak žebrá v mrazu a okolojdoucí mají letní oblečení!

Zobrazit celou diskusi