Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Katka z dokumentu Třeštíkové vypadá na 70: Přítel sedí, ale mám se dobře, vzkázala

Autor: ljš - 
9. srpna 2017
11:39

Obličej stařeny, v rukou kolo, které patří buhví komu, ale na tváři úsměv. Feťačka Katka (40), jejíž osud čtrnáct let sledovala dokumentaristka Helena Třeštíková, je i přes svůj zbídačený stav stále naživu. V úterý se objevila na pražské Bulovce a prozradila, co je s jejím přítelem.

Že se Katka ze své závislosti nedostala před časem prozradil bývalý bezdomovec a prostitut Karim, který teď organizuje prohlídky pražským podsvětím. "Prodává se teď výhradně za drogy. Pořád, i když vypadá na sedmdesát. Dealerovi je to jedno. Katka se ze své závislosti dostat nechce a už ani nemůže, protože kdyby přestala brát heroin, tak umře. Denně bere 2,5 gramu heroinu třikrát denně," řekl serveru Refresher.cz

Fotka z pražské Bulovky, která se v úterý objevila na facebooku, Karimův popis potvrzuje. Katka skutečně vypadá jako stařena.

Autor snímku s ní dokonce krátce promluvil . "Dle jejích slov se jí daří dobře," napsal k fotce, na níž se Katka skutečně usmívá a je alespoň čistě oblečená. Kdo už ale po jejím boku není, je její přítel, se kterým má devítiletou dcerku, kterou opustila. "Roman sedí," řekla prý. Dopadl tak stejně jako Katčini předchozí partneři.

Třeštíková začala s tehdy devatenáctiletou Katkou natáčet v roce 1996. Objevila ji v terapeutické komunitě Sananim v Němčicích. Vybrala si ji hlavně proto, že se zdálo, že narozdíl od většiny ostatních narkomanů je schopná si své problémy přiznat. Život feťačky sledovala 14 let a zaznamenala všechny její vzestupy a pády. Včetně jejího těhotenství a porodu dcery Terezky, kterou nakonec kvůli drogám opustila.

cukrenka ( 10. září 2018 13:08 )

Zřejmě má i organismus zdevastovaný, nejen tvář..... Jestli juí netěší život a dcera není motiv pro změnu, tak jí nikdo nepomůže.

buban ( 10. srpna 2017 17:20 )

No tak hlavně,že se tento odpad má dobře-přestože nejspíš ani netuší,jak se má její dcera a určo ji to ani nijak nezajímá.Doufám,že aspoň bere nějaké drobné na fet z toho časosběrného dokumentu.

djaba ( 10. srpna 2017 07:23 )

 A my co ? To máme odpad společnosti litovat nebo posílat peníze ? Každý svého štěstí i neštěstí strůjce .

ladybug ( 9. srpna 2017 23:47 )

Přestaňte urážet nás sedmdesátileté, Katka je vyžilá prostitutka a na to vypadá.

TrojanSlovakia ( 9. srpna 2017 15:44 )

 Zase odpad - prostitút Karim, feťáčka Kata a režisérka odpadov.

Zobrazit celou diskusi