Třeštíková začala unikátní dokument natáčet v roce 1996 během Katčina pobytu v terapeutické komunitě Sananim v Němčicích. V té době bylo narkomance teprve devatenáct, za to už čtyři roky fetovala. 

Natáčení trvalo 14 let, během nichž se Katka několikrát snažila ze závislosti dostat, ať už kvůli nemocným játrům nebo těhotenství. Drogy ji ale vždy přemohly a její tělo doslova sžíraly.

Bývalý bezdomovec a prostitut Karim, který nyní organizuje vycházky po místech spojených s pražským podsvětím, prozradil, že je na tom Katka sedm let po odvysílání dokumentu opravdu zle. "Prodává se teď výhradně za drogy. Pořád, i když vypadá na sedmdesát. Dealerovi je to jedno. Katka se ze své závislosti dostat nechce a už ani nemůže, protože kdyby přestala brát heroin, tak umře. Denně bere 2,5 gramu heroinu třikrát denně,“ řekl serveru Refresher.cz.

Smutné zvěsti se donesly i Třeštíkové. "Slýchávám od lidí, že je na tom blbě, a bohužel se to potvrzuje," řekla Blesku. Sama s Katkou ale v posledních měsících nemluvila. "Byly jsme s Katkou v kontaktu dlouho, ale poslední rok už jsem o ní neslyšela. S ní je to tak, že vždycky má nějaký mobil, pak nemá peníze a prodá ho, takže ji nemám jak kontaktovat, vždycky se ozývala ona sama. A k tomu poslední rok nedošlo," vysvětlila režisérka, která zná Katku jako málokdo.

Na otázku, jestli má podle ní ještě naději vrátit se do života, odpověděla: "Nerada o někom říkám, že je to ztracený případ, ale tohle je hodně tísnivý příběh..."

Fotogalerie
31 fotografií