Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tomáš (26) šel na zábavu a zmizel: Do pátrání se zapojili i potápěči

Pohřešovaný Tomáš Mottl
Pohřešovaný Tomáš Mottl  (Autor: Policie ČR)
Autor: lm - 
20. února 2020
11:52

Obrovský strach mají bližní 26letého Tomáše Mottla z Českobudějovicka, který je od neděle nezvěstný. Mladík o víkendu vyrazil za zábavou do hudebního klubu v centru a od té doby se neozval. Pátrá po něm policie.

Českobudějovičtí kriminalisté žádají o pomoc při pátrání po pohřešovaném Tomášovi Mottlovi. „Jmenovaný byl naposledy spatřen dne 16. února 2020 v 02:00 hod., kdy odešel z hudebního klubu nedaleko centrálního českobudějovického náměstí a do současné doby o sobě nepodal zprávu,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura. Podle portálu Budějcká Drbna byli do pátrání nasazeni už i hasiči a potápěči, kteří v pondělí prohledávali dno Vltavy a Malše poblíž Sokolského ostrova. 

Mladík je vysoký cca 185 – 190 cm, má hubenou postavu, hnědé oči, hnědé rovné vlasy a hnědočerné strniště. V době zmizení na sobě měl černý kabát, hnědé kapsáče a riflovou košili. „Kdo by měl poznatky k jeho pohybu, ať nás kontaktuje na kterémkoli oddělení policie či přímo na linku tísňového volání 158,“ uzavřel mluvčí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání