Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Michal (†20) zmizel beze stopy před Vánoci: Jeho tělo našli o několik týdnů později v řece!

Michal (†20) zmizel beze stopy před Vánoci: Jeho tělo našli o několik týdnů později v řece!
Michal (†20) zmizel beze stopy před Vánoci: Jeho tělo našli o několik týdnů později v řece!  (Autor: Facebook-Pohotovostný pátrací tím)
Autor: rc - 
24. ledna 2020
15:48

Před Vánoci slovenská policie začala pátrat po Michalovi z Prešova. Koncem prosince se v Dunaji našlo tělo mladého muže a blízcí dvacetiletého mladíka se začali obávat, že by to mohl být on. Ve čtvrtek strážci zákona jejich obavy potvrdili! Tělo nalezené v řece skutečně patřilo zmizelému Michalovi.

Koncem listopadu roku 2019 zmizel beze stopy Michal, který pochází ze slovenského města Prešov. Mladíka naposledy viděli osudného dne jeho kamarádi, s nimiž si byl ráno zaběhat. Pak najednou zmizel. U sebe měl mít mobil, ten ale nezvedal. Po dvacetiletém mladíkovi začala pátrat policie. Dlouho ovšem bez výsledku. „Michal je chodící encyklopedie. Vždy víte, že je v místnosti, jelikož je nemožné přehlédnout jeho přítomnost. Je to talentovaný básník oddaný touze a snaze dosáhnout toho, co sám nazývá plnost bytí,“ stojí na webu Kolegium.org, kde Michal působil.

Zvrat v pátrání nastal tři dny před oslavami nového roku. Tehdy strážci zákona z Dunaje vylovili tělo mladého muže, které se našlo podle informací slovenského portálu Topky.sk u pravého břehu řeky.

Ve čtvrtek strážci zákona oznámili, že tělo mladíka, které se našlo v Dunaji, patří zmizelému Michalovi. Navíc se do rukou policie dostaly kamerové záznamy z mostu SNP v Bratislavě, kde je vidět muž, který skáče dolů. „Vyhodnocením kamerových záznamů v časové a místní souvislosti police předpokládá, že touto osobou měl být s největší pravděpodobností nezvěstný muž,“ uvedla bratislavská krajská policejní mluvčí Lucia Mihalíková.  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání