Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Máma třech dětí Naděžda je nezvěstná už rok. Manžel tvrdě kritizuje policii

Autor: shp - 
12. ledna 2020
22:36

Už tomu bude rok, co zmizela Naděžda Ondejková (40) z rodinného domu ve slovenských Rusovcích. Manžel Ľuboš (40) stále doufá, že se jeho manželku a matku tří dětí podaří najít. Ostře ale kritizuje dosavadní postup policie.

Naděžda odešla z domu 14. ledna loňského roku a od té doby jakoby se po ní slehla země. Ľuboš se stále nevzdává ani po roce od smutné události a dokonce pátrá na vlastní pěst. Jenže stále ho sužují dotazy jeho tří dětí, kdy že se to už maminka vrátí domů.

Na svátky jsme byli s mými rodiči i s tchyní a tchánem, ale děti by si dárečky užily víc ve společnosti maminky,“ řekl Novému Času otec, který byl poté na Silvestra s dětmi sám. Ľuboš se však nedokáže smířit s tím, jak podle něj selhala policie zejména v počátcích pátrání.

Samé papírování a "skutek utek"

Moje manželka je v systému nezvěstných osob. Sice jsem vyplnil několik papírových dokumentů, ale pokazilo se to v začátcích,“ prohlásil muž, kterému už docházejí možnosti, na koho se obrátit s prosbou o pomoc. Spolupracuje i s dobrovolnými pátrači.

Nevím, kterým směrem se mám vydat. Zvažuji, co ještě mohu udělat pro to, aby se Naďka našla,“ prozradil manžel, podle něhož není vyloučené, že se jeho choť může nacházet někde za hranicemi. Policie podle něj provedla jen jedno oficiální pátrání, pak už vše organizoval na vlastní pěst.

Policie: Pátrání pokračuje

Všechno to zvládám jen díky rodině a dobrým lidem, kteří mi pomáhají. Dokonce se díky nim podařilo umístit malou do jesliček,“ uzavřel Ľuboš. Na dotaz, jak pokračuje pátrání, odvětila policejní mluvčí Veronika Slámková skoupě: „Nadále probíhá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání