Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Řidiči neuhnuli sanitce s miminkem: Eliška (9 měs.) zemřela! Babička poslala drsný vzkaz viníkům

Autor: VaB - 
16. prosince 2019
16:44

Devítiměsíční Eliška musela být urgentně převezena sanitkou do nemocnice. Pohled rodičů na reakce řidičů při „uhýbání“ sanitce je natolik vytočil, že se Eliščina babička do řidičů nehezky opřela! Děťátko totiž celou cestu bojovalo o život. Bohužel marně...

Eliška z Kežmarku na Slovensku potřebovala být nutně převezena do popradské nemocnice kvůli zhoršení zdravotního stavu. Rodina byla cestou svědkem nechápavého a arogantního jednání řidičů, kteří nebyli schopni uhnout houkající sanitce. 

„Chci vzkázat těm odpovědným řidičům, kteří v pátek ráno mezi osmou a půl devátou jeli do Popradu a byli lhostejní k tomu, že jede sanitka s houkačkou a nepustili ji,“ napsala rozhořčená babička Elišky, „Byla v ní moje vnučka. A nakonec svůj boj prohrála,“ cituje Helgu server Pluska.sk.

„Potřebovala rychlou pomoc. Vy, arogantní svině, jste ji blokovaly. Snad až budete mít někdy v sanitce svého milovaného, tak ho ostatní pustí a nebudou arogantní, jak jste byly vy,“ napsala dál. Dodala, že nikdy nezažila takovou bolest, jakou teď celá její rodina prožívá. 

Nejvíc ji asi vytočil řidič, který před vjezdem do nemocnice záchranku zablokoval. „Arogantně se rozčiloval, co po něm řidič sanitky chce, když ho žádal, aby uvolnil cestu. Každému se všechno vrátí, doufám, že i vám. Mně se už moje děvčátko nevátí. A to i kvůli vám,“ napsala Pluska.sk. 

Do situace se vložila i Jessica, matka Elišky a dcera Helgy. „Byla jsi silná a bojovala jsi do poslední chvilky. Děkuji, že jsi vydechla až tehdy, když jsem přišla já, počkala jsi na mě. Miluji tě a vždy budu. Dala jsi mi do života velmi mnoho. Nezapomenu na tebe nikdy. Je mi strašně líto, že ani první Vánoce nebudeš s námi,“ napsala emotivně Jessica.

Server se snažil ověřit, jak moc pravdivý tento čin je. Mluvčí záchranné služby Alena Krčová nemohla potvrdit, že by k popsanému incidentu opravdu došlo. „Žádný takový převoz nemáme hlášený,“ řekla. 

lovcova ( 17. prosince 2019 06:36 )

Tak zrovna včera jeden de*bil houkající sanitce překážel.A sama jsem to zažila,když mě vezli sanitkou.

quonex ( 17. prosince 2019 00:05 )

co je to za blbost. uz jste nekdy videli, ze by nekdo mepustil sanitku? chapu smutek rodiny, ale takova bezohlednost na silnicich nepanuje. to muze napsat novinar, co jezdi vlakem a o situaci na silnici cetl v blesku.

rezacek ( 17. prosince 2019 00:02 )

Dojemné. Ani oko nezůstane suché. Zejména jde-li o oko češtináře, který vidí ty hruby.

Inkvizitor2020 ( 16. prosince 2019 22:18 )

VaB - Vaclav Burian??? Ty uz nekouris Formanovi a nepusobis na jeho parodisticke strance Aktu.cz??

krtek. ( 16. prosince 2019 21:44 )

v jistém rádiu hlasi že se v Praze srazili dva Brnaci , za chvilku zas, ze boural další Brnak atd .. takze jsou dve moznosti bud jezdi Brnaci do Prahy bourat, nebo je to obecne oznaceni nekoho kdo neumi řidit... přeberte si to sám

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání