Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Porod na WC skončil tragédií: Matka hodila tělíčko do koše a nepříčetně se smála

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
15. června 2019
13:42

Nepředstavitelný šok zažili pracovníci senecké firmy, kteří v pátek ráno objevili svoji kolegyni na záchodě v kaluži krve. V odpadkovém koši vedle ní našli tělíčko čerstvě narozeného chlapečka. Mladá žena, která ho porodila, se podle jejich výpovědi jen nepříčetně smála.

Hrůzný výjev se zaměstnancům společnosti ve slovenském Senci naskytl v pátek kolem osmé hodiny ráno, kdy se střídaly směny. Ranní směna našla ženu na záchodech v kaluži krve. Byla těsně po porodu, chlapečkovi však již nebylo pomoci. Žena měla porodit těsně před koncem noční směny.

Podle informací TV JOJ šlo o mladou Ukrajinku, která byla zaměstnána ve firmě jen týden. Kolegové ji však označují za bezproblémovou. Podle lidí, kteří ji našli, se měla nepříčetně smát. Drogy však podle informací TV JOJ nebrala.

Přivolaná záchranka ženu odvezla do bratislavské nemocnice, měla by být ale ve stabilizovaném stavu. Případem se nyní zabývá policie, která už nejspíš nařídila pitvu.Bližší informace s ohledem na současný stav ve vyšetřování není možné poskytnout,“ uvedli.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání