Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladou televizní hvězdu našli doma mrtvou: Baleťák (†14) zemřel z neznámých příčin

Autor: chal - 
12. prosince 2019
10:34

Umělecký svět přišel o obrovský talent. Teprve 14letý tanečník, model a herec Jack Burns byl nalezen mrtvý v domě svých rodičů. Příčina smrti mladé televizní hvězdy je neznámá, vyšetřovatelé ji zjišťují.

Média ho přirovnávala ke slavnému filmovému tanečníkovi Billy Elliotovi, podle expertů se měl stát baletní hvězdou. A on jí navzdory svému nízkému věku už svým způsobem byl. Na začátku prosince ovšem nadaný Skot Jack Burns z dosud nezjištěných příčin zemřel.

Jack studoval na prestižní taneční akademii Greenocks Royal Academy a na konzervatoři v Glasgow. Chlapec platil za obrovsky talentovaného baletního tanečníka, ale nebyl známý jen expertům v oboru, nýbrž široké veřejnosti. Pro své nadání se objevil v řadě televizních filmů a seriálů.

Smrt mladého baleťáka tak kromě jeho příbuzných, kamarádů a známých tvrdě zasáhla i fanoušky jeho pořadů. „Tragicky jsme ztratili milovaného studenta Jacka Burnse. Byl pro všechny inspirací,“ napsala Greenocsk Royal Academy ve facebookovém příspěvku. „My, Jackova rodina a přátelé jsme pochopitelně zcela zničeni, nemáme slov,“ dodali zástupci školy.

Přičína smrti mladého tanečníka je předmětem policejního vyšetřování, podle předběžného závěru nicméně za chlapcovo úmrtí nikdo druhý nemohl.

 

agfor ( 13. prosince 2019 12:09 )

Lidskost nás odnaučily vlýdy za posledních 30 let.

pajato73 ( 13. prosince 2019 07:42 )

lidi, co to s vama je? kdyz vas to nezajima, tak to nectete, ale zdrzte se takovych trapnych komentaru... to nemate kousek lidskosti v sobe??? co se s vama deje?????

pepen ( 12. prosince 2019 16:39 )

Nepochopím jednu věc....vy zřejmě nemáte děti !!!Tohle mohou vyslovit jenom bezcitný bestie !!!!Co kdyby vám zemřel 14 letý chlapec...co by jste dělali..!!!A ještě kdyby vám do očí někdo říkal...***,,no a co ???mrtvých jsou tisíce. Šlehnul si dávku...Co se to s vámi stalo, že jste tak bezcitný !!!!Ono se to každému vrátí...,,Boží mlýny !!!

agfor ( 12. prosince 2019 12:25 )

No a co ? Mrtvejch je tisíce a nejsou povražděni vrahy v bílých pláštích.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání