Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chtěl syn upálit matku? K dramatickému požáru došlo na Kladensku

Aktualizováno -
8. prosince 2019
20:04
Autor: rc - 
8. prosince 2019
14:25

Požár ze soboty na neděli vypukl v domě v Doksech na Kladensku. Hasiči plameny hasili několik hodin. V domě bydlela starší žena se svým synem. Právě ten je podezřelý z toho, že požár založil úmyslně.  

Krátce po půlnoci plameny zachvátily rodinný dům v Doksech na Kladensku. Na místo vyrazili hasiči, kteří s plameny šlehajícími ze střechy bojovali několik hodin. K hašení požáru museli využít až šest vodních proudů!

„Přijeli jsme k rozvinutému požáru rodinného domu,“ uvedl pro Kladenský deník mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel. V domě bydlela starší žena se svým synem. Žena musela být ošetřena a skončila v nemocnici.  „Záchranáři ošetřili jednu osobu, která se nadýchala zplodin hoření. Tu poté předali do péče kolegům kladenské nemocnice,“ mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Zatím není jasné, jak k požáru došlo. Starší žena se měla pohádat se svým synem. Dvojice podle tamních obyvatel měla mít mezi sebou dlouhodobé spory. „Zapálil to sám, úmyslně. Údajně tam byla hádka, toho psa tam nechal,“ řekla TV Nova svědkyně. Muž měl po hádce dům zapálit. Policie ho měla odvézt v poutech. „Příčina vzniku požáru, stejně jako výše vzniklé škody, jsou předmětem dalšího vyšetřování,“ uvedl vyšetřovatel hasičů pro novinky.cz.

 

Oxana Pavelkova ( 8. prosince 2019 21:39 )

No Vitejte v Čechách 🤣🙈

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání