Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražda u domu prezidentky Čaputové! Pachatele odhalila silniční kontrola a odřeniny v obličeji

Autor: rc - 
6. prosince 2019
19:44

Ve středu večer zastavili policisté ve slovenském městě Pezinok řidiče, který se zdál opilý. Muž byl zraněný na obličeji a rukách. Strážci zákona posléze zjistili, že mezi ním a dalšími dvěma lidmi došlo k potyčce. Pátrání je zavedlo až k tělu třiašedesátileté ženy! To leželo jen dva kilometry od domu prezidentky Zuzany Čaputové.

Ve středu večer slovenská policie ve městě Pezinok zastavila řidiče kvůli podezření, že řídí v opilosti. Poté, co řidič zastavil, si strážci zákona všimli, že je na tváři a na rukách pořezaný a odřený. Vyšetřování je zavedlo až do Kučišdorfské doliny, což je chatařská oblast. Tam se měl poprat s dvěma dalšími lidmi.

Navíc se nemělo jednat o pouhou rvačku pěstmi, ale trojice na sebe měla vytáhnout i nože. „Na muži zpozorovali čerstvá zranění na tváři a na rukách. Na základě těchto skutečností se na místo dostavily další hlídky policejního sboru, které začaly informace řidiče prověřovat. Výsledkem jejich šetření a intenzivního pátrání bylo tělo ženy bez známek života,“ uvedla bratislavská krajská policejní mluvčí Lucia Mihalíková pro slovenský deník Nový Čas.

„Případ si vzhledem k jeho závažnosti převzal vyšetřovatel odboru kriminální práce v Bratislavě, který začal trestní stíhání ve věci trestného činu vraždy,“ dodala mluvčí. „Víte, kdyby zmizela mladá žena, už bychom to asi věděli. Ale starší paní nikoho nezajímá,“ řekl tamní usedlík. Dva kilometry od místa, kde našli tělo ženy, bydlí slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.

y1xcvbnm ( 6. prosince 2019 19:59 )

2 kilometry od domu Čaputové , to je skoro jako když měla mrtvolu v obýváku, fakt umíte titulky napsat výborně a dokonce někdy i bez chyby

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání