Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zoofilní matka oběsila své děti na vodítku: Sourozenci umřeli 14 minut po sobě

Autor: chal - 
5. prosince 2019
11:55

Obzvlášť nechutný případ řeší soud v americké Pensylvánii. Jde o vraždu osmiletého Connera a jeho o čtyři roky mladší sestřičky Brinley. Děti na podzim oběsila jejich matka Lisa na vodítku rodinného psa. Vyšetřování tragédie odhalilo jeden odporný detail - Lisa se psem souložila!

Kriminalisté z americké Pensylvánie dva měsíce vyšetřovali otřesnou událost, ke které došlo v jednom rodinném domě ve městečku Albany. Místní obyvatelka Lisa Snyderová (36) 23. září zavolala na tísňovou linku s tím, že ve sklepě našla oběšené své dvě mladší děti, osmiletého Connera a jeho o čtyři roky mladší sestřičku Brinley.

Na policisty a zdravotníky v suterénu čekal děsivý výjev. Oba sourozenci měli kolem krku obmotaný jeden konec vodítka pro psa, to bylo přehozené přes trám. Pod těly dětí ležely převrhnuté židle. Děti byly tou dobou ještě naživu, záchranáři je proto úspěšně resuscitovali.

Conner s Brinley následující tři dny bojovali o život v nemocnici, oba byli uvedeni do umělého spánku napojení na přístroje na podporu života. Sourozenci ale nakonec bohužel zemřeli, pouhých 14 minut po sobě.

Lisa policistům tvrdila, že Connera ve škole šikanovali a zřejmě kvůli tomu spáchal sebevraždu. Sestřičku s sebou prý vzal, aby neodešel sám. Tvrzení o šikaně ovšem odmítli jak Connerovi spolužáci, tak učitelé. „Osmileté děti většinou sebevraždy nepáchají, bylo to podezřelé,“ popsal státní zástupce John Adams na pondělní tiskové konferenci.

Matka dětí se rychle stala hlavní podezřelou z dvojnásobné vraždy. Sousedé rodiny vyšetřovatelům popsali, že jim Lisa nedlouho před vraždou říkala, že „trpí depresí a na dětech jí už nezáleží.“ Podle informací televizní stanice ABC13 jednomu z blízkých přátel zase tvrdila, že „už má všeho dost.“

Policisté se zaměřili na Lisu Snyderovou a v historii jejího internetového prohlížeče na počítači našli dostatek důkazů, že o vraždě dětí minimálně přemýšlela. Vyhledávání obsahovalo hesla jako „jak se oběsit“ nebo „jak dlouho vydrží člověk bez kyslíku“. Taková hesla hledala Lisa i den před smrtí dětí.

Při prohlížení facebookových konverzací Snyderové policisté objevili další velmi znepokojivou věc, totiž fotografie a další důkazy o tom, že šílená matka měla sex s rodinným psem. Lisa kromě obvinění z dvojnásobné vraždy tedy čelí i obvinění ze spáchání trestného činu pohlavního styku se zvířetem.

Kromě zmíněné trojice žil v domě ještě Lisin nejstarší syn (17). Úřady matce děti v roce 2014 odebraly, zpět do péče je dostala o rok později.

Monikay ( 5. prosince 2019 15:00 )

paní na fotce vypadá, že už je jí fakt všechno jedno

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání