Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Státního zástupce našli v kaluži krve: Dva dny po povýšení!

Autor: lm - 
29. listopadu 2019
10:36

Úspěšně absolvoval výběrové řízení na vyšší pozici a za dva dny ho našli vážně zraněného v jeho bytě. Slovenská policie rozplétá záhadný případ pobodání popradského prokurátora Jána Škrovánka (34), jenž skončil v péči lékařů. Podle vyšetřovatelů zatím nic nenasvědčuje cizímu zavinění.

Pobodaného Škrovánka našel v jeho bytě kolega, který o něj dostal strach poté, co se nedostavil do práce. Ihned zalarmoval pomoc a záchranáři zraněného prokurátora transportovali do nemocnice, kde by měl nadále zůstávat ve stabilizovaném stavu.

„Pacient je hospitalizován v naší nemocnici, avšak nebudeme poskytovat informace o jeho současném zdravotním stavu, jelikož nemáme jeho souhlas,“ informovala Sylvia Galajda, mluvčí nemocnice v Popradu.

Video  Státního zástupce našli v kaluži krve: Dva dny po povýšení  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Slovenská média původně informovala o možném pokusu o vraždu, později se ale ukázalo, že vše bylo nejspíš jinak. „Orgány činné v trestném řízení pracují s verzí, která cizí zavinění nepotvrzuje. Žádné další informace v současnosti s ohledem na neveřejné stádium přípravného řízení nebudeme poskytovat,“ řekla Jana Tökölyová, mluvčí speciální prokuratury.

Podle informací TV JOJ incident překvapil i jeho kolegy, kteří nechápou, proč se to stalo. Zraněný prokurátor totiž v úterý absolvoval výběrové řízení na funkci okresního prokurátora, a jak se na stránce generální prokuratury uvádí, řízení zvládl úspěšně. „Byl to tichý, inteligentní a bezkonfliktní muž,“ podivil se pro Nový Čas jeden z prokurátorových sousedů.

Viera Vaov ( 29. listopadu 2019 13:08 )

Do zad?vždyť tv Markiza říkali ze je bodnout do břicha .Tak jak to je ?kdo lže ?

lunatic ( 29. listopadu 2019 13:04 )

Chtěl byl alespoň touto cestou dodatečně popřát k povýšení

gabreta ( 29. listopadu 2019 11:48 )

Čtyřikrát bodnutej do zad? Jasná sebevražda!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání