Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dívenku (†1) ubili rodiče k smrti: Už dva roky čeká na pohřeb, tělo nikdo nechce

Autor: DH - 
19. listopadu 2019
10:40

Britská média řeší hanebné chování k mrtvé holčičce, kterou zavraždil její nevlastní otec spolu s matkou. Bohužel, koroner se minulý týden nechal slyšet, že si tělo batolete ještě nikdo nepřevzal, a proto ani po dvou letech od smrti nemohla mít ani pohřeb.

Nebohou, v tu dobu téměř dvouletou Evu Leatherlandovou, museli koroneři zmrazit už v říjnu 2017, více než dva roky nazpět. Zemřela, když ji její vlastní matka Abigail a nevlastní otec Tom Curd ubili k smrti, přičemž utrpěla dvě fraktury lebky, měla 12 zlomených žeber a nakonec dostala obří dávku kodeinu. Když pomalu a bolestivě umírala, její rodiče surfovali po facebooku a hráli videohry. Matka za to dostala tři a půl roku, Tom Curd doživotí s minimální dobou 20 let za mřížemi.

Bohužel, od té doby se o zemřelou Evu nemá kdo postarat. Soud v Plymouthu sice našel jejího biologického otce Deana Birda, ale ten není uveden na rodném listu jako příbuzný, a nemůže tak tělo převzít z márnice. A vlastně asi ani nechce, protože mu už v září loňského roku nabízel koroner pomoc pro vyřízení potřebných formalit. Navíc hlavní koroner Ian Arrow otce upozornil, že nebude muset nic platit, protože stát poskytnul peníze na nutné výlohy spojené s pohřbem. I tak se ale nic nestalo.

Stále ještě neproběhl pohřeb malé chudinky Evy. Doufám, že bude v blízké budoucnosti pohřbena,“ řekl Arrow médiím, přičemž ještě poodhalil děsivá fakta toho, jak se k ní rodiče chovali. Ty si vyslechl u soudu. „Záchranáři našli Evu ve špinavé posteli se zvratky kolem úst. Byla převezena do nemocnice, kde zemřela. Rentgen pak odhalil zlomenou lebku,“ uvedl soudní lékař, který pak v těle nalezl velké množství kodeinu, jenž se používá proti bolesti. Pro děti je ale absolutně nevhodný.

pajato73 ( 19. listopadu 2019 13:17 )

ta hyena dostala 3,5 roku???? to snad neni pravda... sibenici bych ji dala a k tomu jeste elektricke kreslo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání