Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jozef ubodal Romana, aby zabránil rozvodu! Mrtvolu odklízel s manželkou

Autor: rc - 
16. listopadu 2019
15:22

Až pětadvacet let za mřížemi hrozí Jozefovi K. ze Slovenska. Jozef chtěl zabránit rozvodu se svojí manželkou, a tak se rozhodl k otřesnému činu. Zavraždil Romana A. a posléze požádal svou manželku, aby mu pomohla odklidit tělo. Podle slovenské policie tím chtěl ženu k sobě připoutat a zabránit tak odloučení!

Kriminalisté slovenské NAKA (Národní kriminální agentura) v pátek zadrželi Jozefa K., který chtěl vraždou zabránit rozvodu! Jozef bydlel se svou manželkou v rodinném domě ležícím v slovenském okrese Poprad. Manželé se měli rozvádět, čemuž chtěl Jozef zabránit šokujícím způsobem. „Podle dosavadního průběhu vyšetřování na svém dvoře rodinného domu v okrese Poprad vícekrát bodl Romana A., který zraněním na místě podlehl,“ uvedla slovenská policie v prohlášení na sociální síti facebook.

Jozef posléze požádal svou manželku, aby mu pomohla zbavit se těla. „Takovým způsobem si ji chtěl ‚zavázat‘ do budoucna, aby od něho neodešla, jelikož mají společné kriminální ‚tajemství‘. Jozef tělo svojí oběti hodil do potoka Mlynica, do jehož blízkosti se přesunul autem,“ stojí dále v prohlášení. „Skutek se stal ve středu, přičemž muž byl zadržený už v pátek,“ dodala policie s tím, že Jozefovi hrozí 20 – 25 let za mřížemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání