Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kráska (†21) zjistila, že je přítel pedofil: Z šoku spáchala sebevraždu

Autor: DH - 
24. října 2019
11:44

Mladá dívka (†21) v telefonu svého přítele zjistila, že je pedofil. Bohužel, ze šoku a znechucení se nedokázala ovládnout a spáchala sebevraždu. Oběšenou ji pak našel právě dotyčný muž.

Jedenadvacetiletá Lydia Robertsová pracovala v obchodě s módou jako prodavačka a s přítelem Adamem Wallsem žila dva roky. Na sedmadvacetiletém byznysmenovi jí po celou dobu nepřišlo nic divného. Když si ale 9. září 2017 nechal doma pracovní telefon, zůstala v absolutním šoku z toho, co v něm objevila.

Podle policie se v mobilu nacházely fotky malých holčiček pocházející z ruského serveru pro pedofily. Bohužel, Lydia s takovým pohledem pravděpodobně nedokázala dál žít. „Cítila hněv, bolest a znechucení, o to více, když si vzpomněla, že si Adam hrál s její malou sestřenicí a bratrancem,“ popsala pocity své dcery její matka. Lydia nakonec tlak z nově nabyté zkušenosti neunesla a oběsila se. Doma ji pak našel právě přítel Adam.

Muž nakonec stanul v rámci vyšetřování sebevraždy Lydie před soudem, protože jeho sexuální orientace vyšla kompletně najevo. Nakonec od soudu odešel s trestem rok veřejně prospěšných prací a musel se zapsat na pět let do registru sexuálních delikventů. Rodina Lydie mu prý nikdy neodpustí, že se jejich dcera zabila právě kvůli němu. Muž se teď navíc rozhodl, že za minulostí udělá tlustou čáru.

„Změnil si jméno a dostal novou práci. Jako rodina se cítíme strašně naštvaní z toho, co se stalo,“ uvedla matka. „Jsme zničení ze ztráty naší nádherné dcery a za to mu nikdy neodpustíme,“ uzavřela žena, která si přála zveřejnit i fotografii Adama, aby nemohl jen tak pokračovat životem bez cejchu.

Monikay ( 24. října 2019 12:21 )

měla se odstřihnout a žít si svůj život. škoda toho jejího.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání