Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žralok ukousl matce ňadro a ruce v dovolenkovém ráji: Její syn (6) všechno sledoval!

Žralok ukousl matce ňadro a ruce v dovolenkovém ráji: Přímo před očima syna (6)! (Ilustrační foto)
 (Autor: Archiv Blesku, Profimedia)
Autor: shp - 
22. října 2019
18:40

Dovolená se změnila v krvavý horor! Rodina vyrazila na dovolenou do Francouzské Polynésie. Vrcholem výletu mělo být pozorování velryb při plavbě na lodi. Matka (35) rodiny se rozhodla, že si při něm zaplave. Neměla to dělat. Ve vodě ji napadl žralok.

K děsivému incidentu, který se odehrál u ostrova Mo'orea, došlo v pondělí. Paryba na francouzskou ženu zaútočila před zraky vyděšené rodiny. I šestiletý syn v hrůze sledoval, jak dravý mořský predátor trhá jeho maminku.

Ženu zachránily zdravotní sestry

Žena přišla při napadení žralokem o jeden z prsů a o obě ruce. Naštěstí pro ni byly na plavbě přítomny dvě zdravotní sestry, které se postaraly o první pomoc. Nebýt jich, napadená Francouzka by určitě zemřela.

Viděl jsem ženu, která neměla ruce. Na zbytku levé paže visela dlaň. Její hrudník na pravé straně byl oteklý. Všichni hrozně panikařili,“ popsal místnímu rádiu hororový atak jeden ze svědků.

Její stav je velmi vážný

Stav napadené matky je velmi vážný. Je sice stabilizovaná, ale vyhráno ještě nemá. Útoky žraloka jsou ve Francouzské Polynésii vzácné. Od roku 1580 tam bylo zaznamenáno jen 6 případů.

pupak_1 ( 23. října 2019 01:34 )

Koza jí plandala tak hluboko,že se obrousila o dno, žralok cítil krev, tak tomu vorvaňovi ukousl ploutve.

pupak_1 ( 22. října 2019 21:59 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání