Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Michal (†22) při předjíždění způsobil brutální nehodu: Jirka (†24) zemřel, Zdenka skončila v nemocnici

Autor: VaB - 
22. října 2019
17:42

Nedaleko Zlonína došlo 16. října k tragické nehodě dvou vozidel, při které zemřeli dva řidiči Michal P. (†22) a Jiří G. (†24). V nemocnici bojuje o život přítelkyně Michala Zdenka. Michal zemřel zaklíněný pod vlastním vozem. Jiří pak ve svém autě. Lidé na sociálních sítích se bouří proti Michalovi. Myslí si, že právě on je viník!

Tragický střet dvou vozidel na silnici u obce Zlonín na Praze–východ si vyžádal dvě oběti. Michala (†22) z upravené Škody Fabie a Jiřího (†24) z Hyundaie. Na místo vyjelo několik jednotek hasičů, záchranářů a vzlétl i záchranářský vrtulník. 

„Během jízdy k zásahu bylo jednotkám upřesněno, že jde o nehodu dvou osobních vozidel s nutností vyproštění osob. Tyto informace se potvrdily ihned po příjezdu první jednotky s tím, že velitel zásahu ještě doplnil, že dalším účastníkem nehody je také dodávkové vozidlo,“ uvedl mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda s tím, že v každém z osobních vozidel se nacházela jedna těžce zraněná osoba. 

Video  Smrtelná dopravní nehoda u Zlonína severně od Prahy.  - David Malík
Video se připravuje ...

Pod havarovanou Škodou Fabií byl nalezen mrtvý Michal P. Jeho auto po střetu vyletělo ze silnice a rozpůlilo se o strom. U řidiče z druhého osobního vozidla musela lékařka po vyproštění konstatovat smrt. Jiří G. v havarovaném Hyundai tragicky zemřel.

Lidé na facebooku mají jasno!

„No jo, auto RS, ruce na opratě a mozek v prdeli,“ píše jeden z komentujících směrem k zemřelému Michalovi. Někteří si myslí, že právě kvůli němu zbytečně zemřel Jiří G. 

„Toho frajírka v té fabii už jsem s náklaďákem potkal několikrát, bohužel ne v klidné jízdě. Upřímnou soustrast rodinám,“ píše další.

„Řidič osobního automobilu Škoda Fabia, který jel ve směru od Líbeznice na Neratovice nerespektoval zákaz předjíždění, začal předjíždět a střetl se v protisměru s osobním automobilem značky Hyundai,“ sdělila pro Blesk.cz mluvčí policie Markéta Johnová. Vypadá to, že viníka už policie určila...

Michalova spolujezdkyně bojuje o život!

V černé Fabii RS cestovala také Michalova přítelkyně Zdenka. Ta musela být po nehodě s vážným zraněním vrtulníkem přepravena do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. „Ať už to dopadne, jak to dopadne... Vždy tě budu milovat,“ píše kamarádka Zdenky. „Není chvilička, kdy bych na tebe nemyslela,“ píše dál a dodává, že za ní bude každý den jezdit do nemocnice. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání