Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krvavá nedělní bilance: Muž (†26) a žena (†27) se už domů nevrátí, dalších 10 lidí skončilo v nemocnici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Facebook)
Autor: ČTK, yks - 
4. srpna 2019
22:44

Nedělní odpoledne si na českých silnicích vyžádalo nejméně dva mrtvé a deset zraněných. Smutná bilance vyplývá ze zpráv zveřejňovaných průběžně během dne. Nejprve utrpěl smrtelné zranění 26letý řidič osobního automobilu. Další tragédie měla brzy následovat.

Krutou daň si vyžádala neděle, pokud jde o bilanci dopravních nehod. Nejprve narazilo osobní auto do stromu u obce Pohodlí na Svitavsku. Podle policejního mluvčího Ondřeje Zemana v něm cestoval sám 26letý řidič. Muž cestoval ve voze sám. Proč vyjel mimo vozovku a havaroval, bude policie zjišťovat, ale jedno je jisté už teď. Zaplatil za to životem.

Do akce musel vrtulník

Další nehoda se stala na výjezdu z Veverské Bítýšky v okrese Brno-venkov. „Dvacetiletá řidička vozidla Volkswagen Golf se při předjíždění zachytila o předjížděné vozidlo Škoda Octavia,“ popsal to mluvčí jihomoravských policistů uvedl Bohumil Malášek. Při této nehodě nikdo nezemřel, ale 6 lidí se zranilo a na místě musel zasahovat vrtulník, který transportoval do nemocnice těžce zraněnou ženu.

Mladá žena nepřežila

Velmi vážná byla i nehoda dvou osobních aut na silnici 191 u Lomce na Klatovsku, kde v podvečer zemřela sedmadvacetiletá žena. Pětadvacetiletý muž utrpěl těžké zranění, musel být letecky transportován do fakultní nemocnice v Plzni. Další dva lidé se podle operátora Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje zranili středně těžce. Zdravotnická záchranná služba transportovala také muže (59) a ženu (57) se středně těžkými zraněními. Ti skončili v nemocnici v Klatovech.

karlos107 ( 10. srpna 2019 15:56 )

Žádná škda. Lítají jak ty howada.

mikimaus321 ( 5. srpna 2019 11:54 )

Na silnicích je to stejné jako válka v Sýrii

Pohybovenadany ( 5. srpna 2019 00:59 )

Je toho až moc. Skoky pod vlak , metro , nehody na silnicích , střelby....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání