Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivá bouračka mladého řidiče: Z auta nezůstalo skoro nic!

Aktualizováno -
29. června 2019
14:58
Autor: yks, ČTK - 
29. června 2019
12:43

Drsná bouračka se stala v noci na sobotu u obce Studněves na Kladensku. Mladý řidič tu nezvládl svůj vůz a narazil s ním do kamionu. Záchranáři se činili, seč mohli, ale mladíkovi už nebylo pomoci. 

Při nehodě na silnici I/7 u Studeněvsi na Kladensku zemřel v noci z pátku na sobotu řidič osobního auta. Narazil do nákladního vozu. Příčinu a okolnosti nehody vyšetřují policisté. ČTK to řekl středočeský policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

„K dopravní nehodě osobního a nákladního automobilu vyjely jednotky HZS Kladno a Slaný. U jedné osoby lékař zdravotnické záchranné služby konstatoval exitus,“ uvedli na svém facebooku středočeští hasiči.

Auta havarovala před 1:30. „Jednalo se o řidiče mladšího věku,“ uvedl Chalupa. Na místě zasahovali také hasiči, kteří místo nehody zajistili proti požáru a asistovali i při úklidu vozovky.´

„Hasiči na místě provedli protipožární opatření a spolu se Střediskem správy a údržby dálnic uklidili silnici. Po vyšetření nehody policií pak vyprostili osobu z vozidla a předali pohřební službě,“ doplnili bojovníci s požáry.

Silnice byla kvůli odklízení následků nehody a vyšetřování přibližně pět hodin uzavřená.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání