Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tragický začátek víkendu na Královéhradecku: Tři mrtví (†19, †22, †75) během tří nehod!

Autor: rc - 
19. října 2019
14:27

Víkend začal tragicky v Královéhradeckém kraji. Strážci zákona, záchranáři a hasiči tam vyjížděli hned ke třem nehodám. Ve svých vozidlech tam zemřel devatenáctiletý a dvaadvacetiletý mladík a pětasedmdesátiletý řidič.

Záchranné složky vyjížděly v pátek dopoledne do obce Černilov. Ze silnice tam svým autem Škoda Fabia sjel teprve devatenáctiletý řidič. „Mladík na rovném a přehledném úseku komunikace v obci Černilov z dosud nezjištěných příčin vyjel vlevo mimo silnici do příkopu a s autem narazil do mostku. Veškeré okolnosti této tragické nehody jsou předmětem dalšího šetření královéhradeckých kriminalistů,“ uvedla policejní mluvčí Alena Kacálková.

V pátek odpoledne havaroval v obci Lhota pod Libčany pětasedmdesátiletý řidič, který na křižovatce zřejmě nedal přednost jinému vozidlu. „Řidič osobního auta zn. Kia Picanto, přijíždějící na křižovatku po vedlejší komunikaci označené dopravní značkou ‚Dej přednost v jízdě!‘, zřejmě nedal přednost v jízdě řidiči osobního auta zn. Fiat Ulysse, přijíždějícímu ke křižovatce po hlavní silnici ve směru od Chlumce nad Cidlinou,“ uvedla mluvčí. Senior na místě podlehl. „Jednapadesátiletého řidiče fiatu záchranáři transportovali do nemocnice,“ dodala mluvčí.

K autonehodě došlo i v sobotu krátce po půlnoci u obce Horní Olešnice. Řidič, kterému bylo pouhých dvaadvacet let, tam dostal zřejmě smyk. „S felicií se několikrát převrátil na bok a poté auto zůstalo na střeše. Následkům havárie bohužel dvaadvacetiletý řidič na místě podlehl,“ uvedla mluvčí s tím, že okolnosti nehody vyšetřují kriminalisté.

pupak_1 ( 20. října 2019 01:03 )

Tomu nevinnému řidiči Fiatu přeji brzké uzdravení.
Jinak dobrá zpráva, na silnicích bude o tři pitomce míň.
A nezabili nikoho jiného, jen sebe.

slovan1954 ( 20. října 2019 01:01 )

DAS auto!!

zdravymozek ( 19. října 2019 16:01 )

2:1 pro seniory !!Kdo jezdí hůř??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání