Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Nikdy na tebe nezapomenu,“ pláče pro Martina (†29) jeho přítelkyně Veronika: Na Pionýru procestoval svět

Autor: yks, DH - 
19. října 2019
05:01

Smutnou zprávu uveřejnily ve čtvrtek facebookové stránky motorkářských nadšenců „S Jawou na cestách“. Oznámily tragické úmrtí oblíbeného cestovatele, dobrodruha a milovníka motocyklů Mustang a Pionýr Martina Gregora (†29). Šokující zvěst přinesla vlnu smutku na sociální sítě.

„Děkuju za krásných 9let s Tebou. Miluji Tě.“ Těmito slovy se s oblíbeným českým cestovatelem a zakladatelem projektu „S Jawou na cestách“ Martinem Gregorem (†29) loučí jeho přítelkyně Veronika. Spolu s ní teskní na facebooku stovky jeho přátel a příznivců, kterým jeho cestovatelské projekty vnesly do života radost. 

„Minulý týden jsem byla na jeho přednášce, která mě naprosto nadchla. Nemůžu tomu věřit,“ píše Andrea pod příspěvek, který informoval o šokujícím skonu mladého nadšence.

„Byl mi velikou inspirací,“ napsal Milan a v tom zdaleka není sám, protože projekty Martina a jeho parťáka Michala France s velkým zájmem sledovaly tisíce lidí. „Nevěřím, že se to stalo, když jsem to četl, zůstal jsem jako opařený,“ svěřil se jiný uživatel na instagramu. 

„Velký dobrodruh, srdcem motorkář, duší cestovatel, ale hlavně kamarád, na kterého bylo vždy spolehnutí,“ napsal o Martinovi jeho nejbližší parťák Michal.

Kuriózní projekt „S Jawou na cestách“ byl pro svůj mírně recesistický nádech mimořádně oblíbený. Legendární motocykly a jejich jezdci díky němu navštívili více než 25 zemí. Dobrodruzi při svých cestách navštívili mimo jiné Balkán, Moskvu a vyrazili také společně do zakázané zóny Černobylu. Všechno dokumentovali pomocí videí, přednášek a sociálních sítí.

Rozloučení se sympatickým motorkářem se má podle informací ze zmíněných stránek uskutečnit v sobotu 19. října v 11:00 hodin v zámecké smuteční síni v Chocni.

Frank_Robinson ( 24. července 2020 08:27 )

Unser vorgeschlagenes Angebot für Kunden im neuen Jahr ist positiv und absolut engagiert. Wenn Sie also mit uns zusammenarbeiten, können Sie sicher sein, dass Sie finanziert werden, da wir ein A+ Rating für die Finanzierung haben. Frank Loan Services (FLS) wurde im Laufe der Jahre als eines der besten Online-Unternehmen mit einem günstigeren Zinssatz hoch bewertet. Wenn Sie eine Finanzierung benötigen, zögern Sie nicht, uns telefonisch (+1-713-389-6778) oder per E-Mail zu kontaktieren: k.fr­anklo­ans@g­mail­.com

E-Mail zu kontaktieren: k.fr­anklo­ans@g­mail­.com

Lubica ( 26. listopadu 2019 09:38 )

Nebankovní půjčka za 48 hodin. Potřebujete financování Pro váš dům, Pro vaši firmu, Chcete-li koupit auto, Chcete-li koupit motocykl, Chcete-li vytvořit vlastní firmu, Pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 10 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. Ve své žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete uplatnit, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky e-mailem: lubi­capo­tocka4­@gma­il.com

gabreta ( 19. října 2019 23:37 )

Tak v r.1969 jsi jako 15 letej kluk měl na výběr Mopeda Simsona(nepést si ho se současným) a Pionýra, pokud možno 21 sport!

scott bret ( 19. října 2019 21:17 )

POTŘEBUJETE PŮJČENÍ NEBO CHCETE UDĚLAT VAŠE DOMY, VYPLATIT BILLY, ROZŠÍŘIT VÁŠ OBCHOD S 3% ÚROKEM? HLEDEJTE DALŠÍ KONTAKT Via: Peter­heyman­nloa­noffer­@gma­il.com

gabreta ( 19. října 2019 10:53 )

Damir55 pro porvoluční děti, nic zajímavýho. Ale pro nás starší, je Fichtl naše bezstarostný mládí a vzpomínky! Nás to baví a ty to nečti!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání