Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Při tragické nehodě zemřelo pět dětí! Ani jedno nebylo připoutané

Autor: chal - 
3. února 2019
17:10

Při tragické nehodě v americkém Marylandu zemřelo v sobotu ráno pět dětí. Ani jedno z nich nebylo připoutané, při fatálním karambolu tak všechny vypadly z auta ven. Na předních sedadlech seděli dva dospělí, kteří připoutaní byli a nehodu přežili.

Řidička, 32letá Dominique Taylor, v sobotu kolem půl páté ráno nezvládla řízení nedaleko městečka Bowie a s autem vyletěl ze silnice. Při karambolu vůz trefil několik stromů, než se zastavil na poli vedle vozovky. Kromě Dominique v autě sedělo šest dalších lidí – na zadních sedadlech bylo pět dětí ve věku od pěti do patnácti let a na místě spolujezdce seděl Cornell Simon (23).

Ani jedno z dětí nebylo připoutané. Všechny tak z vozu vypadly a na místě zemřely. Oba dospělí ale připoutaní byli, a i když jsou v kritickém stavu v nemocnici, nehodu přežili.

Policisté nyní vyšetřují, jak k nehodě došlo, a zatím nechtějí sdělit, jestli tragédii zavinila zledovatělá vozovka nebo jiný vliv počasí. „Každá nehoda, při které někdo zemře, je tragédie,“ sdělil médiím kapitán Daniel Pickett. „Pokud jde o děti, je to ještě tragičtější,“ dodal. Policisté následky nehody odklízeli zhruba sedm hodin.

 

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání