Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policista Daniel (†24) zemřel o vánočních svátcích: Osudnou se mu stala bouračka

Policejní důstojník Daniel Clayton-Drabble (†24) zemřel o 2. svátku vánočním při autonehodě.
Policejní důstojník Daniel Clayton-Drabble (†24) zemřel o 2. svátku vánočním při autonehodě.  (Autor: Twitter)
Autor: shp - 
27. prosince 2018
12:31

Letošní Vánoce byly jeho posledními. Policejní důstojník Daniel Clayton-Drabble (†24) zemřel o o druhém svátku vánočním. Osudnou se mu stala bouračka, kterou podle všeho poblíž anglického města Towcester sám způsobil.

Jde o tragický incident a naše myšlenky jsou s Danielovou rodinou a jeho kolegy, kterým se nyní dostává opory,“ prohlásil nadřízený zemřelého Gilbert Houalla. „Žádáme, aby bylo rodině dopřáno soukromí,“ dodal.

Je těžké vyjádřit ztrátu, kterou policie zažívá po smrti důstojníka Daniela Claytona-Drabbleho. Daniel byl populární a oblíbený důstojník, který nám bude chybět,“ dodal zdrcený kolega Craig O’Leary. Daniel byl vážně oblíbený.

Co se přesně o druhém svátku vánočním stalo, je předmětem policejního vyšetřování. Fatální autonehoda měla však pouze jednoho účastníka, kterým byl Daniel. Vše tak zatím nasvědčuje tomu, že ji i sám způsobil.

Actimel ( 27. prosince 2018 14:39 )

Ty máš ten mozek řádně vypláchnutý tím zápedem, jen co je pravda!!! Jsi normální závislák, běž se léčit stejně jako narkomani a jiní závisláci!!

kukuku ( 27. prosince 2018 14:34 )

Jak může duše zhasnout ? Tobě to nemyslelo, nemyslí a myslet nebude. Pokud si myslíš, že na něco myslíš, tak nemyslíš, protože na to nemáš vybavení.

yosan ( 27. prosince 2018 13:52 )

Fotr tě měl radeji vyflákat na okurky na zahradě.

yosan ( 27. prosince 2018 13:49 )

Běž se léčit ***!

nika70 ( 27. prosince 2018 13:11 )

Na světě je v jeden okamžik tolik smrtelných bouraček. Budete nám psat o každé z nich? Proč nás má zajímat zrovna tato? V čem je výjimečná???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání