Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obrovská tragédie na dovolené! Pád automobilu z mostu nepřežili tři lidé, včetně malého miminka

Autor: yks - 
29. prosince 2018
17:21

Obrovská tragédie postihla britskou rodinu během výletu na malebný Island. Řidič jejich toyoty nezvládl řízení a přeletěl přes zábradlí mostu. Pád do osmimetrové hloubky nepřežily dvě mladé ženy ani nedávno narozený kojenec!

Ve čtvrtek okolo půl desáté našeho času vyjela Toyota Land Cruiser na 200 metrů dlouhém mostu v islandské oblasti Núpsvötn náhle do protisměru a doslova přeletěla přes bezpečnostní zábradlí.

Uvnitř cestovaly dva mladé spřízněné manželské páry indického původu a jejich děti. Rajshree a Sheeraj Laturiovi s sebou navíc v autosedačce vezli svou ani ne rok starou dcerku Shreeprabhu. V kabině se navíc nacházela Shreerajova sestra Khushboo Laturia a její manžel Supreme Laturia.

Pád rodinného automobilu z výšky bezmála 8 metrů se stal osudným oběma ženám, Sheeraj i Khushboo, a zahynula bohužel také malá Shreeprabha. Oba muži byli s těžkými zraněními převezeni do nemocnice. Zraněny byly také dvě další děti, které ve vozidle cestovaly, ve věku 7 a 9 let. Do nemocnice je musel transportovat vrtulník.

Policie zatím nezveřejnila, co přesně bylo příčinou této havárie. Uvedla však, že dítě bylo upoutáno v autosedačce, která však tentokrát nesplnila svou nejdůležitější funkci a život mu nezachránila.

 

illyria ( 30. prosince 2018 00:56 )

fůůů, na blesku vzali na vánoce brigádníky? cenzor přeci vždy u indiánů z východu diskuzi zablokne xD

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání